To je to što me zanima!

Policajaci u moru pronašli trupla nestalih oca i sina

U uvali Lojišće na Dugom otoku Pomorska policija pronašla je prevrnutu ribarsku brodicu. Ribari su isplovili u srijedu, a nestanak je prijavila supruga
Vidi originalni članak

Zadarska pomorska policija u subotu ujutro oko 8.40 sati pronašla je u moru pokraj otoka Brščaka mrtvo tijelo ribara Ante Martinovića (64). Njegova mrtva sina Alena (41) našli su u petak poslijepodne nekoliko stotina metara dalje na obali. Njihovu brodicu policajci su uočili u četvrtak poslijepodne u uvali Lojišće na Dugom otoku. Otac i sin u srijedu su isplovili iz Kukljice na ribe, a zadnji put su ih predvečer pri kontroli uočili pomorski policajci. Na ribanje su otac i sin krenuli s dva broda. Veći su ostavili na vezu na Molatu, dok su manjim krenuli prema Dugom otoku. Njihov nestanak prijavila je supruga i majka, koja je bila zabrinuta jer se nisu javljali na mobitel. U vrijeme njihova nestanka puhala je jaka bura, pa se pretpostavlja da im se brodica prevrnula. U opsežnoj potrazi za utopljenim zadarskim ribarima sudjelovali su brodovi Pomorske policije i Lučke kapetanije, te članovi Hrvatske gorske službe spašavanja. Članovi obitelji zamolili su medije da ih puste da na miru ožaluju svoje najmilije.

ISKUSNI RIBARI PROVELI ČITAV ŽIVOT NA MORU
Iza Alena Martinovića (41) ostali su supruga i dvoje malodobne djece.  Alen i otac Ante (64) Čitav život su proveli na moru.
- Otac je godinama plovio jer se bavio vađenjem pijeska iz mora - rekao je prijatelj obitelji Martinović.
U opsežnoj potrazi za utopljenim zadarskim ribarima sudjelovali su brodovi Pomorske policije i Lučke kapetanije, te članovi Hrvatske gorske službe spašavanja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Bart 24.01.2010.

    Velika tragedija , obitelji sućut . Zašto prikazujete ovakve slike na kojima se vide pokojnici ?

  • Kusirica 23.01.2010.

    Za one koji kritikuju pandure? Sada vidite sto rade, human posao, di su sad kriticari da bi ih ispljuvali. Ne zaboravite da ti panduri imaju familije i da nakon tih prizora moraju i jesti!!!!

  • šicika 23.01.2010.

    Počivali u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare