To je to što me zanima!

Policajca zbog teških ozljeda nakon napada zadržali u bolnici

Zbog teških ozljeda je u KBC Split zadržan 49-godišnjak dok je nad 36-godišnjakom još u tijeku liječnička obrada, a 37-godišnjak, 23-godišnjak i 42-godišnjak su otpušteni iz bolnice, kažu iz policije
Vidi originalni članak

Zbog teških ozljeda u splitskoj općoj bolnici zadržan je jedan od četvero ozlijeđenih koje je u prvim satima petka ispred noćnog kluba na Bačvicama nožem napao 42-godišnji muškarac, izvijestila je policija u petak, a prema neslužbenim podacima riječ o 49-godišnjem interventnom policajcu koji je u klubu bio van službe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je izvijestila da je na mjestu događaja obavila očevid i utvrdila kako je liječnička pomoć pružena četvorici napadnutih osoba od čega su trojica hrvatski državljani u dobi od 36, 37 i 49 godina te 23-godišnjem državljaninu Australije. Pomoć je pružena i 42-godišnjaku koji je nožem napao četvoricu muškaraca.

"Utvrđeno je da je 49-godišnjak zadobio tešku, dok su 36-godišnjak, 37-godišnjak i 23-godišnji državljanin Australije lakše ozlijeđeni, kao i 42-godišnjak osumnjičen za napad kojem su osim nadraženosti očiju uslijed uporabe spreja s nadražujućom tvari, konstatirane i ozljede nogu koje je zadobio prije uporabe sredstava prisile, prilikom skoka na tlo s veće visine", izvijestili su u petak popodne iz splitske policije.

KRVAVI OBRAČUN U SPLITU U sukobu na Bačvicama ranjen policajac, napadača (42) priveli

Zbog teških ozljeda je u KBC Split zadržan 49-godišnjak dok je nad 36-godišnjakom još u tijeku liječnička obrada, a 37-godišnjak, 23-godišnjak i 42-godišnjak su otpušteni iz bolnice. Odmah nakon sto je pušten iz bolnice policija je u postaju privela 42- godišnjeg napadača nad kojim traje kriminalističko istraživanje, kažu u policiji. (hru)

Idi na 24sata

Komentari 18

  • st.hrvatska 21.07.2019.

    Hrvatski policajac na crnjaka redari po noćnim klubovima. U Americi bi dobio otkaz odma, ukinuli bi mu sve povlasitice i mirovinu.

  • watcher012 20.07.2019.

    Drot je fusal.. iliti radio kao zastitar??

  • dorn1968 20.07.2019.

    dragi moji Splicani.. Hrvatska je tesko psihicki poremeceno drustvo, od politicara, struke do mali ljudi,, A u Splitu i Zagrebu je drustvo psihicki 50% poremecenije od prosjeka Hrvatske, tako da nije ni cudo da svakodnevno citamo o ubistvima, sabracajnim nesrecema, lopovluku politicara i struke..... VJERUJTE MI HRVATSKO DRUSTVO JE TOTALNO PSIHICKI POREMECENo, cast izuzetcima koji je jako malo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare