To je to što me zanima!

Policajce suspendirali zbog zloporabe položaja i ovlasti

U policijskom priopćenju se navodi da su 39-godišnji i 47-godišnji policajci iz PP Vrbanja nedaleko Županje udaljeni iz službe jer su povrijedili službenu dužnost
Vidi originalni članak

Dvojica policajaca PU Vukovarsko-srijemske udaljena su iz službe zbog disciplinske neurednosti, naveo je policijski glasnogovornik te uprave navodeći da se sve uradilo na temelju rješenja tamošnjeg načelnika policije.

U policijskom priopćenju se navodi da su 39-godišnji i 47-godišnji policajci iz Policijske postaje Vrbanja nedaleko Županje udaljeni iz službe jer su zloporabom položaja teže povrijedili službenu dužnost. Protiv obojice policajaca je podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka nadležnom disciplinskom sudu u Osijeku, kao i kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

 
Idi na 24sata

Komentari 32

  • schmetterling 24.08.2012.

    joj kak ste naivni , naravno da ne piše kad se radi o policiji.. kak bi poslje sve zataškali da su vam sad napisali..

  • optimist-pesimist 24.08.2012.

    Eto, ako policijski službenici "nedaj bože" nisu kojim slučajem kakovi načelnici uslužnih djelatnosti, iliti kojeg drugog sektora u MUP-u, nema nagodbe,nema ni mirovine u koju pretpostavljam po godinama starosti imaju pravo. Živi bili pa vidjeli.

  • Bubica1985 24.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare