To je to što me zanima!

Policajci prilazili muškarcu, on se preplašio pa odbacio pištolj

U srijedu je 30-godišnjak uočen kako stoji pored automobila u Dugopolju, a kad je shvatio da mu prilaze policajci, odbacio je neki predmet od sebe. Oni su to uočili
Vidi originalni članak

Policija je uhitila 30-godišnjaka iz Dugopolja zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i droga. Nakon što su dobili saznanja da je umiješan u poslove oko narkotika, počeli su ga  nadzirati. 

U srijedu je 30-godišnjak uočen kako stoji pored automobila u Dugopolju, a kad je shvatio da mu prilaze policajci, odbacio je neki predmet od sebe. Službenici su to uočili, te se ubrzo ispostavilo da se radilo o pištolju koji je bio nabijen mecima.

Dugopoljac je pretražen je i nađeno mu je nekoliko tableta heptanona. Na temelju sudskog nalog, pretražena je i kuća u kojoj živi, no, tamo pronađeno ništa inkriminirajuće. Uhićen je uz prijave za nedozvoljeno posjedovanje oružja i zlouporabu opojnih droga.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Maddog 21.11.2014.

    ai prijava za pištolj mi je jasno, a za nekoliko tableta je dobio prijavu zbog zloupotrebe opojnih droga (heptanona ) pa ako je ovisnik dobio ih je na recept,,,,,,ili se varam

  • SaŠa_1 21.11.2014.

    nezgodno a i zgodno.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare