To je to što me zanima!

Muškarca su odveli u stan, oko zgrade je opet policijska traka

Zagrebački policajci rastrčali su se po Sopotu u potrazi za muškarcem kojeg su priveli povezano sa smrti djevojke. Policija je u nedjelju objavila kako su utvrdili da je u tepihu bila zamotana maloljetna djevojka
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija privela je noćas u Šenovoj ulici muškarca kojeg se dovodi u vezu sa smrti maloljetnice čije tijelo su u subotu ujutro pronašli umotano u tepih ispred zgrade u Zemljakovoj - samo nekoliko ulica dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ekskluzivna snimka otkriva policajce koji su se noćas rastrčali po Sopotu u potrazi za muškarcem, ali i tragovima koji bi rasvijetlili smrt maloljetne djevojke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija sumnja da je djevojka umrla u stanu u Šenovoj, a u njemu bi uskoro trebao početi i očevid. 

ZAGREB: TIJELO OSTAVILI U TEPIHU Priveli muškarca kojeg dovode u vezu sa smrću maloljetnice

Podsjetimo, policija je jutros objavila kako je utvrđen identitet žene te kako se radi o maloljetnici. 

Tijelo su nakon očevida prevezli u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, no uzrok smrti još nije utvrđen, objavila je jutros policija. 

Privedenog muškarca oko 15.40 sati ponovno su doveli u stan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oko 16 sati ponovno su područje oko zgrade ogradili policijskom trakom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Ono što sam vidio me šokiralo"

Podsjetimo, stanare Zemljakove ulice u Sopotu u subotu rano ujutro probudili su zvukovi svađe, a potom i policijske sirene.

- Iz sna me trznula neka lupnjava, dva udarca, i čula sam kao da netko nešto vuče. Probudila sam se uplašila se - priča starija žena, ispod čijeg prozora je pronađeno tijelo.

- Ustao sam i nisam znao što se događa. Već se razdanjivalo kad sam izašao iz stana te vidio dva policajca i troje djelatnika Hitne pomoći. Otišao sam do izlaza iz zgrade, zamolili su me da se maknem. Ali ono što sam vidio šokiralo me. Tijelo mlađe žene bilo je umotano u tepih. Nisam mogao vidjeti lice jer joj ga je tepih prekrivao. Jedna tenisica bila je pored nje - rekao nam je stanarkin suprug.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • pojser-bljak 16.02.2020.

    Babi stave lisice na ruke a ovoga ovako vode!?!?

  • jo2hn8ny 16.02.2020.

    Gdje mi ne stade komentar?

  • retita🦋 16.02.2020.

    Pazi izjave u medijima.Ne znaju da li se radi o nasilnoj smrti a pronašli je umotanu u tepih.Umotala se umrla i nikom ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare