To je to što me zanima!

Policajci su istraživali zločin, mladići su ih gađali kamenjem

Grupa mladića je iz dvorišta u naselju Kuršanec počela bacati kamenje na policajce koji su onuda prolazili. Jednog su lakše ozlijedili. Razbili su i staklo na autu policije
Vidi originalni članak

Dvojicu policajaca iz PU Međimurske, stare 38 i 39 godina, u utorak je oko 21.40 sati napala grupa mladića iz naselja Kuršanec. Policajci su toga dana u naselju istraživali kazneno djelo. Mladići su ih iz dvorišta pokraj kojeg su prolazili počeli gađati povećim kamenjm i ciglama. Lakše su ozlijedili starijeg policajca, a kamenjem su oštetili i policijski auto kojem su razbili vjetrobransko staklo. Materijalnu štetu procijenili su na 2000 kuna. Policijska istraga pokazala je kako su kamenje bacali šestorica mladića u dobi od 15 do 20 godina. Mladi nasilnici dobit će kaznenu prijavu. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • rotoman 24.03.2011.

    poceli se Romi buniti !!

  • noko 24.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ibo Ibrahim GusaniGusani 24.03.2011.

    jebote sarkozy

Komentiraj...
Vidi sve komentare