To je to što me zanima!

Policajci su skidali pohotnu lutku jer je vrijeđala moral

Fašnički atributi iznervirali su Istrane. Pust je zadao glavobolju četvorici porečkih policajaca i dvojici gradskih redara. Morali su ga skinuti dolje
Vidi originalni članak

Pohotni pust u središtu Baderne nedaleko od Poreča u ponedjeljak je tri sata zadavao glavobolju četvorici porečkih policajaca i dvojici gradskih redara. Po svaku cijenu morali su ga skinuti sa stabla da muškošću ne remeti moralne osjećaje građana, kažu policajci. U pomoć su pozvali i posebno vozilo s dizalicom iz porečkoga gradskog poduzeća Usluga. Pusta su skinuli gradski redari uz negodovanje 20-ak okupljenih mještana.
- Ovako nešto, da se policija bavi fašnikom, ne pamtimo. Policajci su mi uzeli podatke i kazali da će mi podnijeti prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira jer smo postavili svojeg fašnika koji ima malo veću 'pucu’. To je uobičajeno u svim gradovima po Istri pa policija ne intervenira - ogorčen je Adriano Radovčić (36) iz Baderne.
Vozač posebnog vozila kaže da mu je ovo u dugogodišnjoj karijeri najsmješnija intervencija. Iz policije kažu da su reagirali na prijavu mještana.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • de-alen 26.01.2010.

    A nisi vidija kako su Policjoti u Novoj Vasi isti dan vec ud tri ure u veturi spod Pusta sidili dokle Novavasani z Fosinon nisu Pustu skinuli Hrvacku Bandiru iz ruke?? SRAMOTA!! Nikad u 30 lit ca ja pametin ni bilo takovo ca njanka Milicija ni delala takovu komediju... Bilo bi smisno da ni zalosno! Zivija Pust i tradicija Maskara!!!

  • 25sat 26.01.2010.

    E još kad bih razumio pola ovih komentara što su napisani, ne znam kojim jezikom !

  • be yourself 26.01.2010.

    Su ga tribali kambjat za onega šta ima manjega, pa bi svi bili srečni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare