To je to što me zanima!

Policajci u filmskoj potjeri ganjali Toyotu po Zagrebu

Na raskrižju Šubićeve i Martićeve policajci su vozača htjeli zaustaviti. On je njima kimnuo kao da će stati, no, tad je stisnuo gas i pobjegao
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci su u subotu oko 21.30 sati na platou iznad garaže na Kvaternikovom trgu primijetili Toyotu. Kako su krenuli prema njemu, mladi vozač (24) je krenuo prema Šubićevoj ulici. Kako bi utvrdili o kome se radi policajci su krenuli prema Toyoti. Na raskrižju Šubićeve i Martićeve ulice zaustavili su se na crveno svjetlo i "stop" palicom signalizirali vozaču da stane. On je njima klimnuo kao da će se zaustaviti, međutim naglo je dao gas i pobjegao policiji prema Martićevoj cesti. U bijegu je prošao na crveno svjetlo na raskrižju s Heinzlovom, a policajci su ga nakon nekoliko minuta potjere konačno ulovili kod Maksimirske ceste. Zbog odbijanja zapovijedi su ga uz uporabu sredstava prisile priveli na prekršajnu obradu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_20742 24.03.2008.

    ko će reci da je policija kriva u ovom slucaju?? daj ne seri

  • sagitariuszg 24.03.2008.

    sad će opet reči da je policija kriva, a da je klinjo nekoga ubio kad je proletio kroz crveno i nečiju obitelj zavio u crno, što bi onda bilo. sad ga kaznite tako da bude primjer drugima, da nikome ne padne napamet takvo što.

Komentiraj...
Vidi sve komentare