To je to što me zanima!

Policajcu potekle suze od dodira zaručnice u bolnici

Ranjenom policajcu Jadranku Certinu (33) pluća se dobro oporavljaju, a već reagira na zaručnicu i obitelj. Liječnici kažu kako je najkritičnije iza njih
Vidi originalni članak

Kad sam ga posjetila u sobi, slabašno se nasmijao. Pomilovala sam ga, a njemu su potekle suze. Samo neka je on meni živ, rekla je Mersiha Odobašić (28), zaručnica policajca Jadranka Certina (33), ranjenog u pljački banke u zagrebačkim Sesvetama. Smiješak na njenu licu, ali i licima njegovih roditelja, vidi se prvi put nakon gotovo tjedan dana.
- Jadranko je, na sreću, bolje. Liječnici kažu kako je najkritičnije prošlo i da mu se pluća, u koja je dobio najviše metaka, dobro oporavljaju - govori majka Danica i dodaje kako Jadranko, iako ne može govoriti jer je spojen na aparat za disanje, osjeća njihovu blizinu i pokretima glave pokazuje im da ih čuje. Liječi se u KB-u Dubrava, gdje su mu jučer previli nogu i ruku. Kolege svakodnevno posjećuju obitelj Certin. Jadranko i zaručnica Mersiha planirali su vjenčanje u rujnu.
- Oporavit će se on, još ćemo mi plesati na svadbi - kaže nasmiješeno Mersiha.

ČEKAJU DA IM OTAC STIGNE KUĆI
Kristina Čenan čeka da se kući iz bolnice vrati njen suprug Boško Čenan (39), kojeg je Kazimir Dužnović (28) ranio u potkoljenicu. Ocu se najviše raduju Nikola (8), Josipa (2) i 6-mjesečni Luka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 1Broj 13.05.2009.

    prvi komentar mi je obrisan jer sam napisao da zarucnica ima tesku ruku pa je zato zaplakao,a ovaj drugi koji je prenemaganje je ok?..........................kak' to?

  • 1Broj 12.05.2009.

    daj me nemoj molim te:)............................kako su njih dvoje ljep par.............................prekrasni su.........................izdrzi molim te................................radi nje.............................i mene ;)

  • 1Broj 12.05.2009.

    mora da zarucnica ima tesku ruku............................jel boli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare