To je to što me zanima!

Policajka je prijavila kolegu da ju je uhvatio za grudi u uredu

Nakon verbalnog sukoba prvo je grubo udaljio kolegicu od stola, a potom je uhvatio za grudi. On ga je prijavila rukovoditelju. Policajac je pod stegovnim postupkom
Vidi originalni članak

Zadarska policajka (28) je u srijedu završila noćnu smjenu i krenula u ured napisati izvještaj o noćnoj patroli. Nakon nje došao je kolega policajac (48) iz druge ophodnje, čija smjena počinje i završava sat ranije od njezine. 

- Daj, pusti me da ja prvi napišem izvještaj, jer mi smjena gotova. Ti ionako imaš još sat vremena za odraditi - kazao je otprilike, zatraživši da mu ustupi računalo. No, ona nije htjela pa su se porječkali.

Policajac je, iznerviran, odgurnuo kolegicu na stolici s kotačima, dalje od stola. Ruka mu je 'poletjela' na njezine grudi. Ona ga je prijavila rukovoditelju. Prijava je završila na Općinskom državnom odvjetništvu i Disciplinskom sudu u Splitu. Pod stegovnim je postupkom zbog nedoličnog ponašanja u službi. 

On je u svojoj obrani tvrdio da nije imao namjeru kolegicu uhvatiti za grudi nego je samo odgurnuti. No, kako ni to nije primjereno ponašanje za jednog policajca temeljne policije, završio je u stegovnom postupku. Još se utvrđuje je li imao kakve seksualne namjere.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Ira27 23.08.2011.

    E tek sam sad nešto skontala...u zd policiji ima samo jedno računalo?! Welcome to the 21st century :-D

  • deba KING 23.08.2011.

    nije uopće bitno tko je šta htio pisat i kada, naime ako je točno što novinari pišu tj. da je sisu dotaknuo onda kad ju je odgurnuo,, ja predlažem da dotična i sve ostale koje imaju sise odstupe iz policije jer dva "normalna"frajera se nebi nikad tužakali taman se potukli do krvi da dokažu svoje! ovako nije pošteno prema muškarcima dok ih kolegice provociraju oni ih nemogu niti odgurnuti jer one imaju sise dragi moji-dok sa jedne strane traže jednaka prava i stalno kukaju kako su zakinute oko nečega i žele da budu iste, s druge strane žene koriste ŽENSKE atribute svakom prilikom da bi se izdvajale u nešto posebno da bi izborile posebna prava i privilegije- a jadno muško uvjek ostaje jadno muško! P.S. da ne počinjem o neizmjernoj bahatosti kod policijskih pripravnica dakle ženskica ,,što sam osobno osjetio na svom primjeru... Muškarci-policajci znaju biti đu.rivo ali žene su iznad svake razine

  • deba KING 23.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare