To je to što me zanima!

Policija brzo uhitila pljačkaše benzinske i pronašla novac

Slavonski Brod: Radi se o 18-godišnjaku i jednom maloljetniku, koje je policija osumnjičila za razbojstvo. Kod njih su pronašli nekoliko tisuća ukradenog novca
Vidi originalni članak

Dvije maskirane muške osobe, ušle su u  u srijedu oko 21.15 sati u prostorije benzinske postaje HG Trade u Kumičićevoj ulici u Slavonskom Brodu. Palicom su zaprijetile zaposlenici (56), oduzele novac te potom pobjegle. Pritom nije bilo ozlijeđenih osoba. Pravovremena dojava i intervencija policijskih službenika rezultirala je otkrivanjem počinitelja. Policajci su sinoć ubrzo nakon dojave, uočili muškarca koji je kada ih je vidio dao se u bijeg. 

Sustigli su ga i uhitili. Njegovog pomagača uhitili su naknadno. Radi o 18-godišnjaku i jednom maloljetniku, koje je policija osumnjičila za razbojstvo. Kod njih su pronašli nekoliko tisuća ukradenog novca kojeg je policija vratila vlasniku. Nastavljen je daljnji očevid nakon kojeg će biti podnesena kaznena prijava mjerodavnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ZalemMetu 20.03.2015.

    Ha, mladi su kada se uvježbaju i obuče u ćuzi biti će nešto od njih

  • bela-strela 19.03.2015.

    E kad se nema ni za cugu ni za pljugu ideja u glavi ima i previše..

  • tmendas 19.03.2015.

    Nažalost,dosta mladih osoba gleda i vidi kako žive pojedinci u društvu,nerade a imaju,pa misle da i oni tako mogu.Nema kruha bez motike.A,iako su mladi čisto sumnjam da već nemaju bogati policijski dosje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare