To je to što me zanima!

Policija dežurala i oko kuće bjegunca Ivana Božića, susjedi kažu: 'Jurio je i motorima'

Otac Ivana Božića (29) kojeg policija traži jer je automobilom pregazio prometnog policajca, apelira na sina da se preda policiji. Uvjeren je da ga nije pregazio iz obijesti i kaže kako ne može do njega jer nema mobitel
Vidi originalni članak

Policajac je podignuo ruku da nas zaustavi, otvaramo prozor. Pogledom pita sve, i tko smo, i gdje idemo i kojim poslom. Ne trebaju uopće riječi, jer svi znamo zašto u Solinu i na svim prometnicama oko Solina i Splita od srijede traje opsadno stanje. Predstavljamo se, nudimo press iskaznice.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mrs Karen 01.12.2022.

    Samo neka se policajac oporavi. Gospodine Božić, smatram da ste ispravno postupili. Želim vam svima mirne nadolazeće blagdane. Ivane Božiću, nakon toliko pogrešnih stvari, učini sad pravu i predaj se. Brani se dobrim odvjetnikom, odsluži svoje i opameti se, kreni ispočetka. Što prije to učiniš, dulje ćeš poslije biti sretan u životu i sam sebi zahvalan što si napokon dobro postupio. Kako se kaže: pojedi svoje g**** i nastavi dalje. Nisi izgubljen slučaj, još imaš vremena sve preokrenuti u životu. Nikad nije kasno.

  • 01.12.2022.

    I evo krenulo. I krasne obitelji. Nije nasilan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare