To je to što me zanima!

Policija dilerima u Osijeku upala u stanove dok su bili u krevetu

Utvrđeno je kako su dileri od siječnja 2019. godine do svibnja 2020. godine, po prethodnom dogovoru, na području Hrvatske i Srbije nabavljali razne vrste droga tipa kokain, marihuana i amfetamin...
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta - Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Osijek su, u  koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, dovršili kriminalističko istraživanje nad desetero hrvatskih državljana zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela zločinačkog udruženja, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

POGLEDAJTE VIDEO: Uhićena skupina osječkih dilera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je prvookrivljeni muškarac okupio i povezao u zločinačko udruženje još sedmoricu muškaraca i dvije žene  radi kontinuirane nabave, krijumčarenja, skladištenja, a potom i daljnje kontinuirane neovlaštene preprodaje droge na širem području grada Osijeka.

NAŠLI MU I 'TRAVU' Najveći ulov 'speeda' u Splitu: S kilom droge ulovili mladića (26)

Utvrđeno je kako je udruženje, od siječnja 2019. godine do mjeseca svibnja 2020. godine, zajedno i po prethodnom dogovoru, na području Hrvatske i Srbije nabavljalo razne vrste droga tipa kokain, marihuana i amfetamin.

Kupljenu drogu tada su krijumčarili na područje grada Osijeka gdje su ju vagali i prepakiravali u paketiće pogodne za daljnju neovlaštenu prodaju, pri čemu su kokain miješali s punilima radi povećanja mase te dalje preprodavali konzumentima sa šireg područja Osijeka.

Za dogovore oko realizacije kriminalnih aktivnosti neovlaštene prodaje droge, skladištenje preuzete droge i njenu daljnju ilegalnu distribuciju, manipulaciju ali i za konzumaciju droga koristili su ugostiteljski objekt u Osijeku.

Pretragama je u nekretninama koje su koristili pronađeno i vatreno oružje te više komada raznog streljiva.

VEĆ JE ŠVERCAO KOKAIN U akciji protiv dilera pao gazda narodnjačkog kluba: Policija je u racijama često nalazila drogu

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičene osobe predane su pritvorskom nadzorniku dok je policija protiv njih podnijela kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Libiya 11.06.2020.

    sinjor seinte no DEA plis kak veli Hank

  • domagoj264 11.06.2020.

    A vidi sliku 5 i policajaca😂😂😂😂

  • histraOyahoo.com 10.06.2020.

    Plenki, zašto baš sada uhićuješ Rimac i dilere droge. Neće ti to pomoći za izbornu pobjedu dok srpski zločinci Hrvatskom slobodno šeću .

Komentiraj...
Vidi sve komentare