To je to što me zanima!

Policija došla zbog preglasne glazbe, napali ih i kamenovali

U subotu, 10. kolovoza, policijski službenici PU međimurske u 15.45 sati postupali su po dojavi građana zbog puštanja preglasne glazbe. Dvoje ih je ljudi fizički napalo, a još nekoliko gađalo kamenjem
Vidi originalni članak

Dolaskom na mjesto dojave čula se glazba koju je puštao 31-godišnjak. Na naredbu policijskih službenika da utiša glazbu muškarac je pogrdnim riječima vrijeđao policijske službenike koji su tada upotrijebili sredstva prisile, javlja PU međimurska. 

Policajcima su prišli 18-godišnjak i 37-godišnjakinja koji su na njih fizički nasrnuli dok ih je jedan 22-godišnjak vrijeđao, a 53-godišnjak prijetio. Nad svima njima policija je u samoobrani primijenila sredstva prisile. 

Sukob je eskalirao i dalje pa se oko službenog vozila policije okupila veća skupina građana koji su glasno negodovali, a nekoliko njih policajce je gađalo i kamenjem. Pritom je ozlijeđen jedan od dva policajca. 

Kasnijim je alkotestom utvrđeno da su svi uhićeni bili pod utjecajem alkohola, a liječnički je pregled pokazao da su policajac te 18-godišnjak i 22-godišnjak lakše ozlijeđeni. 

Snimka policijske intervencije objavljena je na stranici Želim normalan život u Međimurju.

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • seena 13.08.2019.

    meni nije jasno zašto oni svi dobivaju socijalu,zašto se dozvoljava da nas maletetiraju proseći ispred bolnica,konzuma i slično...u šta se pretvori ova naša Hrvatska za vrijeme Juge ipak su se više cijenili radnici a danas nas socijala neradnici i lopovi maltetiraju,mogu mislit kako je teško našim ljudima živjeti u takvom okruženju

  • Messerschmitt Bf 109K 12.08.2019.

    Gledaj ti komentara. Slučajna država puna rasista, ksenofoba, homofoba, šovinista. Nema tu budućnosti.

  • leo11 12.08.2019.

    Samo ih natjerati na normalne zivotne uvijete poput vecinskog naroda, zabraniti maloljetne brakove, prosnju na ulicama, provjeriti porijeklo imovine i naplacivati porez. Eto reda i mira, a ovakve slucajeve kao sto kazu ostali komentatori, poslati interventnu s malo batina i suzavca unormalit ce se oni. Veljka Kajtazija poslati tamo za kraj da im kakvim karate udarcem zasluznim pojedincima da upozorenje da im vise ne padne na pamet usprotiviti se nadleznim snagama reda. Eh, da, pojedincima koji su ovo izazvali trajno obustaviti socijalnu pomoc i djecji doplatak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare