To je to što me zanima!

Policija dovršila istragu: Čovjek (60) koji je oteo ženu prijetio joj zbog dokaza o silovanju

Tek što je prije dva tjedna izašao iz istražnog zatvora u kojem se našao zbog silovanja i prijetnji, umaški nasilnik (60) u srijedu ujutro ponovno se "okomio" na istu 35-godišnju žrtvu
Vidi originalni članak

Umaška policija je uhitila čovjeka (60) koji oteo ženu u Istri. On je jutros uz kaznenu prijavu predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Utvrđeno je kako je počinio kaznena djela protupravno oduzimanje slobode u stjecaju s djelom sprječavanje dokazivanja na štetu jedne ženske osobe i kazneno djelo prijetnje na štetu dvije osobe.

NOVI DETALJI OTMICE U ISTRI Umaški nasilnik (60) oteo je žrtvu pa joj zaprijetio: 'Moraš reći policiji da te nisam silovao'

Podsjetimo, tek što je prije dva tjedna izašao iz istražnog zatvora u kojem se našao zbog silovanja i prijetnji, umaški nasilnik (60) u srijedu ujutro ponovno se "okomio" na istu 35-godišnju žrtvu. Ovaj put uz nove ozbiljne prijetnje doslovce ju je oteo. Presreo ju je ispred jedne konobe u naselju Petrovija pokraj Umaga i na silu ugurao u svoj automobil.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • HateDrunkDrivers 28.07.2023.

    Ovo treba pokazati našim sucima kad odugovlače suđenje za silovanja i još puštaju nasilnike na slobodu !!!! Sramota našeg pravosuđa !!!!!

  • flajpan.M 28.07.2023.

    E sad opet sa doticnim u bajbukanu,ali pojacat dozu pendreka itd,i naravno sa najgorima na tuširanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare