To je to što me zanima!

Policija držala dvije godine u ladici Galinčevu prijavu?

Josip Galinec je istaknuo da ima prilično jasnu predodžbu tko ga je napao te dodao kako je to sigurno povezano s reketarenjem Industrogradnje
Vidi originalni članak

Prijava Josipa Galinca, predsjednika uprave Industrogradnje, o prijetnjama koje je dobio ležala je u ladici ravnateljstva Ministarstva unutarnjih poslova dulje od dvije godine, doznaje Večernji list. Galinec, kome su dvojica napadača u brutalnom napadu nedaleko od zgrade Ministarstva gospodarstva slomili nogu i ozlijedili glavu, oporavlja se u zagrebačkoj bolnici Sesatara milosrdnica.
- Ne mogu kategorički tvrditi da znam tko je naručitelj napada, ali imam jasnu predodžbu tko bi mogao biti iza toga - tvrdi Galinec, koji vjeruje da će policija uspjeti otkriti tko stoji iza napada.
Dodao je i kako se nakon više godina naučio živjeti uz prijetnje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Maxich_1 20.09.2008.

    (nastavak) kojoj je manijak slao sexualne poruke, a policija \"nije mogla ništa dok on nešto ne napravi\". znači, treba ju najprije silovati da bi se MOŽDA pokrenuli. a što je s Ustavnim pravima svakog čovjeka pitam ja vas, gdje su prava nas normalnih koji nikoga ne ugrožavamo i nikoga ne maltretiramo? policija bi trebala svakoga štititi, uostalom, za to ih i plaćamo, kome se ne radi nek da otkaz i ode doma, a ne da ga se plaća iz državnog proračuna da ništa nebi radio!

  • Maxich_1 20.09.2008.

    policija ne radi svoj posao. oni se boje kriminalaca, boje se i običnih kvartovskih huligana. treba netko biti mrtav da bi se MOŽDA nešto istražilo. primjera radi, muž i ja imamo problema s lokalnom birtijom i zvali smo policiju koja je došla i muzika se stišala. nakon pola sata je muž dobio poruku: Ma kakva policija idiote, jel znaš ti tko sam ja. policija je došla, zapisnik nisu dali na potpis, značke pokazali nisu, raspravljali su s nama o muzici umjesto o poruci i jedan koji si je s njima dobar nas je uvjeravao da zatvorimo prozore (a čuje se uz zatvorene!). imamo i malu bebu od 3 mj. Da su htjeli, mogli su istražiti, ali nisu. Jedan je rekao na tu poruku nešto kao da oni tu ne mogu ništa jer to nije prijetnja smrću, ono, hallo, netko nam daje do znanja da nas može zahebavati koliko hoće. znači, trebamo bit ispremlaćeni jer smo se usudili tražiti mir u svome domu ili pak netko ima ljepu vezu u Zaprešićkoj policiji kad se ovakve stvari ne kažnjavaju. Isto je bilo i s curom kojoj je

  • sest 20.09.2008.

    sestsestsest.blog.hr

Komentiraj...
Vidi sve komentare