To je to što me zanima!

Policija ga ubila s 50.000 volti jakim elektrošokerom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Poljskog imigranta Roberta Dziekanskjia (41) kanadska policija ubila je elektrošokerom jakim 50.000 volti. Bolnu smrt snimio je jedan putnik
Vidi originalni članak

Robert je u Vancouver došao u posjet majci. Nakon što je izašao iz zrakoplova, ničim izazvan počeo je bacati stolice po aerodromu. Zaštitari su ga pokušavali smiriti, a ubrzo je došla i policija. Kako bi pomahnitalog Poljaka primirili, uzeli su elektrošoker koji ga je trebao smiriti. Svjedok koji je snimio video, Paul Pritchard, ispričao je kako je Robert vrištao od boli.
- Tada je netko viknuo daj mu još jedan, što je i učinjeno - kaže Paul i dodaje da je jedan policajac prislonio svoje koljeno na njegov vrat i dao mu još jedan 50.000 volti snažan elektrošok. Imigrant se samo srušio i nekoliko sati kasnije preminuo u bolnici. Autopsija je pokazala da Robert nije bio ni pijan niti drogiran. Njegova majka je u šoku, a odvjetnik obitelji je istaknuo kako joj zabranjuju gledati televiziju.
- Zamislite da posljednje trenutke života svog djeteta gledate na televiziji, a umro je u strašnim mukama - kaže odvjetnik.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nix_zgd 18.11.2007.

    stvarno užas! šta nekim ljudima ljudski život toliko malo znači pa ubijaju druge ljude? al ovo se neće tretirat kao ubojstvo jer je to napravila policija...ebem im mater

  • Bijela13 16.11.2007.

    pa kuda ovaj svijet ide....kuda...

  • bbatinov 16.11.2007.

    užas, šta bi mu tek napravili da je nešto skrivio, možda je čovijek bio shizofreničar pa baš tada imao neki napad,...grozno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare