To je to što me zanima!

Policija ga uhitila nakon što je komentirao objavu da ga traže

Šerifov ured na svom je Facebooku objavio da traže Andrewa Marcuma, a mladić je i sam komentirao objavu. Ne brinem se, pola njih me ni ne poznaje, napisao je
Vidi originalni članak

Policija je raspisala tjeralicu za Andrewom Daleom Marcumom (21) zbog više kriminalnih djela poput pljačke, otmice, napada i obiteljskog nasilja. Ured šerifa okruga Butler na svom je Facebooku objavio da ga traže, a samouvjereni Marcum čak je i sam komentirao objavu. 

- Ne brinem se, pola njih me ni ne poznaje - napisao je u ispod objave i ubrzo dobio odgovor od policije koja ga je pristojno zamolila da navrati do postaje.

Šerif Richard K. Jones nije mogao odoljeti i sam je odgovorio nepromišljenom kriminalcu. Na Twitteru je objavio fotografiju zatvorske ćelije i napisao 'Hej Andrew Marcum imamo sobu spremnu za tebe', a nakon toga ga je upozorio i da su mu blizu i da će uskoro imati novo mjesto za život.

- Vidimo se ubrzo - napisao je šerif. Objave na društvenim mrežama i pritisak javnosti potaknule su Marcuma da se sam preda. 

Zadovoljni što je njihova objava na društvenim mrežama imala više uspjeha no što su se uopće mogli nadati, Ured je nastavio s objavama na društvenim mrežama pa su tako objavili da se Andrew predao i da 'privremeno neće biti na Facebooku jer nema pristupa društvenim mrežama u okružnom zatvoru Butler'.  

Idi na 24sata

Komentari 66

  • MangamanManki 07.03.2015.

    120 kila totalne gluposti...i gdje koja kost

  • Nik Čulibrk 07.03.2015.

    Suza suzu goni. Da mu nije kogod umro. Mače maleno.

  • Sonador 07.03.2015.

    "Inteligencija" jednostavno isijava iz njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare