To je to što me zanima!

Policija ga zaustavila u Sisku: Pijan vozio neregistrirani auto

Na vozilu su se nalazile nepripadajuće registracijske pločice, koje su oduzete, a 44-godišnjak će osim kazneno biti i prekršajno prijavljen zbog počinjenih prometnih prekršaja
Vidi originalni članak

U  mjestu Stari Grabovac, grad Novska, policija je zaustavila neregistrirani i neosigurani osobni automobil, kojim je upravljao 48-godišnji vozač. On je na vozilo stavio nepripadajuće registracijske pločice, kojima se nezakonito koristio u prometu, a koje su s vozila skinute i oduzete. Zbog kaznenog djela krivotvorenja isprave 48-godišnjak će biti kazneno prijavljen te će protiv njega biti podnesen i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.

Još jedan slučaj krivotvorenja isprave evidentiran je u Sisku oko 1.30 sati u Ulici kralja Tomislava. Vozač (44) je zatečen kako pijan vozi neregistrirani automobil.  Na vozilu su se nalazile nepripadajuće registracijske pločice, koje su oduzete, a 44-godišnjak će osim kazneno biti i prekršajno prijavljen zbog počinjenih prometnih prekršaja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • domoljub029 09.10.2017.

    2 oguljena krompira riješiti će kaznu,,ipak se radi o našem domoljubu...

  • Fantom_007 09.10.2017.

    Nema imena znači bratko bratko nije moje našo sam

  • Pivski trbuh_1988 09.10.2017.

    Novska je opasna što se toga tiče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare