To je to što me zanima!

Policija i dalje traži Brnosa: Nije istina da nam je pobjegao

Osumnjičeni Brnos pobjegao je s nakon što je ustrijelio 19-godišnjakinju i 23-godišnjaka. Policija sumnja da se odvezao u tamnom sportskom vozilu, najvjerojatnije marke BMW
Vidi originalni članak

Istarska policija u srijedu je opovrgnula pojedine medijske napise da je 30-godišnji Danijel Brnos iz Vodnjana, osumnjičen da je u nedjelju u Vrsaru pucao u mladića i djevojku i teško ih ranio, bio u neposrednoj blizini policije, te da je pobjegao, izvijestila je glasnogovornica policije Nataša Vitasović.

Po njenim riječima, istarska policija je prije par dana, koliko traje potraga za Danijelom Brnosom, zaprimila nekoliko dojava o mogućim lokacijama na kojima je on viđen.

"S obzirom na intenzivne mjere traganja za osumnjičenim, detaljno se provjerava svaka dojava pa tako i provale u objekte u kojima se može skrivati. Međutim, do sada obavljenim provjerama nije potvrđeno da je osumnjičeni boravio na dojavljenim lokacijama", izjavila je Vitasović za Hinu te dodala da policija i dalje intenzivno traga za osumnjičenim, a o svakom novom saznanju izvijestit će javnost.

Pozvala je građane da sva saznanja o kretanju i boravku Brnosa dostave policiji na broj 192. U međuvremenu, 23-godišnji mladić iz Bala pušten je na kućnu njegu, a 19-godišnjakinja iz Svetog Lovreća još će neko vrijeme ostati u bolnici. Djevojka i mladić recepcioneri su u hotelu Pineta u Vrsaru i ranjeni su u nedjelju oko 14 sati u blizini recepcije. Osumnjičeni Brnos pobjegao je s mjesta događaja, kako sumnja policija, u tamnom sportskom vozilu, najvjerojatnije marke BMW.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zebra 27 11.05.2017.

    Tko je ono bio rekao da je hrvatska policija najbolja i najuspiješnija u europi, da hrvatska policija rješava slučajeve brzo efikasno i na razini, te da gotovo nikad ne zakaže i griješi?? Heh, a jednog balavca od 30 godina hvataju već 4 dana i onda slučajno nalete na njega ili on na njih, ali im uspije pobjeći ispred nosa.. Kakva je to naša policija obučena kad im jedan balvac uspjeva tako vješto bježat i skrivat se?? Bježat će im dok nekog ne ubije, pa će opet netko reć kako policija nije kriva.. Što bi bilo da je u pitanju neki veći kriminalac, ili više njih, ili nedaj Bože terorista??

  • 33beg33 10.05.2017.

    umjetnost je nasoj policiji pobjeći

  • Krešo_1_1 10.05.2017.

    Ako vam nije pobjegao onda ste ga uhvatili ;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare