To je to što me zanima!

Policija i odvjetništvo istražuju sklonište u Pokupskom Cerju

Potresne priče o stanju u skloništu u Pokupskom Cerju i procjene da je tamo od veljače ubijeno više od 100 pasa kulminirale su i ljudi traže "no kill sklonište"
Vidi originalni članak

Policija je pokrenula istragu o Skloništu za životinje Pokupsko Cerje i o rezultatima iste obavijestila Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici, javlja RTL

Podsjetimo, ogorčeni građani su nedavno prosvjedovali i ljutiti su kažu jer nitko ne reagira na ubijanje zdravih pasa u Skloništu za životinje u Pokupskom Cerju. Istaknuli su da vlasnik Predrag Baraba na ime koncesije za sklonište od gradskih vlasti godišnje dobiva 750 tisuća kuna. Višemjesečne potresne priče o stanju u skloništu i procjene da je tamo od veljače ubijeno više od 100 pasa kulminirale su kada su dvije žene iz Zagreba htjele udomiti pekinezera Bubija da bi ubrzo shvatile da su u skloništu psa ubili, navodno prije zakonom propisana isteka roka od 60 dana.

Želimo 'no kill' sklonište! - poručili su prosvjednici.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • stjepan19688 28.07.2015.

    Nakon toliko godina sad se sjetili pa jasno je da su imali blagoslov drzave

  • Super baka 28.07.2015.

    I ja ne mogu razumjeti ljude, koji napuste svoje ljubimce. Ali ne mogu razumjeti ni osobe koje vrijeđaju prosvjednike i nazivaju ih besposličarima, zato što žele spasiti nečiji život. Bravo ljudi, svaka čast i iskrene čestitke na uspjehu!

  • mazaluna 28.07.2015.

    Dokle god posoije tipovi kao DOREMIFA treba se boriti.Prvi put vidio more pa mu svi ostali smetaju,

Komentiraj...
Vidi sve komentare