To je to što me zanima!

Policija ih uhvatila kako kopaju lopatama do naftovodnih cijevi

I. C. (26) i A. H. (47) već su iskopali oko 50 centimetara u dubinu kada im je prišla policijska patrola. Dvojac je priveden i odveden u policijsku postaju na ispitivanje
Vidi originalni članak

Policija je u ponedjeljak oko 14 sati zatekla dvojicu muškaraca na Ininom polju nafte kod Ivanić Grada kako lopatama kopaju zemlju i pokušavaju doći do naftovodnih cijevi da bi ukrali gorivo.  I. C. (26) i A. H. (47) već su iskopali oko 50 centimetara u dubinu kada im je prišla policijska patrola. Dvojac je priveden i odveden u policijsku postaju na ispitivanje. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • matteoxx 30.05.2012.

    Ovi su bar radom(kopanjem)htjeli zaraditi:))

  • šljaker1 29.05.2012.

    živim tu pa znam da je to jako velika mreža "dilanja" gazolina iliti popularno zvanog gajs.košta 4 kune po litri.stariji auti idu na čisti a noviji na pola pola.može ga se dosta naći i na svim benzinskama u eurosuperu.puknu 1000 litri u rezervoar i eto čiste love za ekipu na benziskoj i ostale krijumčare.ovi koje su ulovili obični su amateri.nema dugo su ulovili dvojcu s 5000 litara koje su točili direktno iz postrojenja.duga i zamršena je to priča kao i sve u lijepoj našoj.

  • andi_1 29.05.2012.

    ....a možda su se ipak htjeli samo mazat naftnim blatom :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare