To je to što me zanima!

Policija im u pretrazi našla veće količine droge i novca

Kod trojice muškaraca na riječkom području pronađeno je 18,90 grama marihuane, 12,60 grama amfetamina, zatim 12.30 grama kokaina, te veći novčani iznos u kunskoj i stranoj valuti
Vidi originalni članak

Riječka policija provela je kriminalističko istraživanje nad troje muškaraca starosti 21, 22 i 43 godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga. 

U sklopu istrage, a temeljem naloga suca Županijskog suda u Rijeci, provedene su pretrage doma, vozila i prostorija koje dotični koriste na području Rijeke i širem području Bakra. Tom prilikom je u domu i vozilu 43-godišnjaka pronađeno 18.90 grama marihuane, 12,60 grama amfetamina, zatim 12.30 grama kokaina, veći novčani iznos u kunskoj i stranoj valuti kao i ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. 

NAJČEŠĆE MARIHUANOM Riječki policajci u dva tjedna uhvatili 26 ljudi s drogom

Pretragom domova i vozila dvoje 20-godišnjaka u Rijeci pronađena je pak manja količina hašiša i marihuana, ali i drugi predmeti vezani za zlouporabu narkotika. 

Zbog svega navedenog svo troje je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predano i pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bajos41 05.12.2020.

    To mu dođe ....popio vecu kolicinu alkohola..litru vodke i par piva...😂😂😂😂😂

  • šimešime 04.12.2020.

    Veće količine droge i novca? Ako je ovo veća količina droge onda je za pretpostaviti da je veća količina novca 13 kuna... Od danas se, zahvaljujući našoj policiji osjećam sigurnije na području Bakra...

  • Dr.Gonzo. 04.12.2020.

    Veca kolicina droge koju zdrobis na jednom dobrom partiju sa ekipom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare