To je to što me zanima!

Policija intervenirala: Capak se sukobio s muškarcem na cesti zbog nesporazuma u prometu

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i član Nacionalnog stožera civilne zaštite se, kako doznajemo, s drugim muškarcem sukobio u utorak na Ksaveru
Vidi originalni članak

Neslužbeno doznajemo da je Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i član Nacionalnog stožera civilne zaštite, zaradio prijavu za narušavanje javnog reda i mira. On se, doznajemo, u utorak u Zagrebu sukobio s drugim muškarcem, koji je  također prijavljen za remećenje javnog reda i mira. S muškarcem se prvo porječkao, ali navodno nije sve ostalo na riječima. Zbog svega je intervenirala i policija.

Poslali smo upit i zagrebačkoj policiji oko navedenog incidenta.

- Izvješćujemo kako su se policijski službenici PU zagrebačke 20. listopada 2020. godine odazvali na zatraženu intervenciju na Ksaveru, a oko nesuglasica u prometu. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja i obavljanima radnjama utvrđeno je da su dvojica muškaraca svojim ponašanjem ispunili elemente prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog čega su im na mjestu događaja uručeni nalozi zbog počinjenog prekršaja - odgovorili su iz policije.

Pokušali smo doći do ravnatelja HZJZ-a, ali nije odgovarao na naše pozive i poruke.

 

Idi na 24sata

Komentari 236

  • bikerpula 23.10.2020.

    zaslužio je blindirani auto

  • totalnoodvaljen 23.10.2020.

    Problem je u tome što će jedna prijava "nestat" odmah, a druga će biti procesuirana u rekordnom roku. Pogodi koja je čija. :P 

  • amun6 23.10.2020.

    ja mislim da treba zatvoriti sve bolnice i ambulante do daljnjega. Hrvati su pre zdravi i otporni na sve , samo ih nemojte pokušati sputavati u namjerama i sve bu ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare