News

Komentari 236

Policija intervenirala: Capak se sukobio s muškarcem na cesti zbog nesporazuma u prometu

Policija intervenirala: Capak se sukobio s muškarcem na cesti zbog nesporazuma u prometu

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i član Nacionalnog stožera civilne zaštite se, kako doznajemo, s drugim muškarcem sukobio u utorak na Ksaveru

Neslužbeno doznajemo da je Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i član Nacionalnog stožera civilne zaštite, zaradio prijavu za narušavanje javnog reda i mira. On se, doznajemo, u utorak u Zagrebu sukobio s drugim muškarcem, koji je  također prijavljen za remećenje javnog reda i mira. S muškarcem se prvo porječkao, ali navodno nije sve ostalo na riječima. Zbog svega je intervenirala i policija.

Poslali smo upit i zagrebačkoj policiji oko navedenog incidenta.

- Izvješćujemo kako su se policijski službenici PU zagrebačke 20. listopada 2020. godine odazvali na zatraženu intervenciju na Ksaveru, a oko nesuglasica u prometu. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja i obavljanima radnjama utvrđeno je da su dvojica muškaraca svojim ponašanjem ispunili elemente prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog čega su im na mjestu događaja uručeni nalozi zbog počinjenog prekršaja - odgovorili su iz policije.

Pokušali smo doći do ravnatelja HZJZ-a, ali nije odgovarao na naše pozive i poruke.

 

Najčitaniji članci