To je to što me zanima!

Policija je na putu prema moru našla travu i kokain

Na karlovačkom području za vikend je procvao "turizam opojnih droga". Kod tranzitnih putnika pronašli su od tableta do marihuane i kokaina
Vidi originalni članak

Na graničnom prijelazu Maljevac policija je u nedjelju kod 52-godišnje Slovenke pronašla dvije kutije tableta koje su na popisu opojnih droga. Također istog dana na odmorištu Vukova Gorica policija je kod 35-godišnjeg Zagrepčanina pronašla četiri grama marihuane. U subotu je u Karlovcu kod Zagrepčanina (35) pronađeno 1,8 g marihuane, te kod 23-godišnjaka 29,5 g marihuane i 3,7 g kokaina. U petak su na na odmorištu Vukova Gorica pronašla 0,4 g hašiša. Istog dana u Karlovcu na Baniji prilikom kontrole vozila kod 35-godišnjaka iz Velike Gorice pronađeno je 0,5 hašiša, kod 25-godišnjaka 48,2 g marihuane i 22-godišnjaka 1,6 g marihuane. Protiv svih slijedi kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rupicka 10.08.2009.

    i šta sad? svi će dobit zatvor i od sitnih uživatelja marihuane će napravit kriminalce s dosierrom? ma sram vas bilo. lopovska država od poštenih radi kriminalce, a kriminalci sjede u foteljama! fuj!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare