To je to što me zanima!

Policija je pronašla muškarca koji je prijetio Nataši Božić

Podsjetimo, na Dan ljudskih prava, Nataša Božić  zbog razgovora s kolegicama Mladenkom Šarić i Ivankom Tomom u emisiji Točka na tjedan, dobila je prijetnje smrću
Vidi originalni članak

Policija je pronašla čovjeka koji je prijetio smrću urednici N1 Nataši Božić Šarić. Podsjetimo, na Dan ljudskih prava, Nataša Božić  zbog razgovora s kolegicama Mladenkom Šarić i Ivankom Tomom u emisiji Točka na tjedan, dobila je prijetnje smrću. Potpisnike gnjusnih prijetnji Nataša Božić prijavila je policiji.

- Osim što prijetnje doista doživljavam kao ugrozu sigurnosti i moje, i kolegica novinarki Mladenke Šarić i Ivanke Tome, prijavu sam podnijela jer želim da oni koji prijete i siju mržnju iz sigurnosti svoje sobe - osjete posljedice. Dosta je mržnje po društvenim mrežama. Kritika je poželjna, uvrede toleriram, ali prijetnje neću - prijavit ću svaku! Novinari su svugdje meta napada, civilizirane zemlje to rigorozno kažnjavaju i isto očekujem od Hrvatske - kaže Božić.

Nataša Božić prijetnje je dobila, podsjetimo, zbog razgovora u TNT-u o Slobodanu Praljku, osuđenom ratnom zločincu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • stiven 13.12.2017.

    I šta sada policija ce samo tražiti te koji prijete novinarima i politicarima,a ko ce delati

  • ljubica ljubičica_1 13.12.2017.

    Pa to je jednostavno.Zato ljudi ne pretite nikom preko interneta jer to je kažnjivo i lako se odkrije sa kojeg je kompjutora ili mobitela poslano.Mi smo jedam veliki big brader .

  • vjekoslavkatalina 13.12.2017.

    ..je kako se toleriraju kritike..da onda slijede tuzbe za 'dusevne boli'..ajde ne filozofirajte novinari

Komentiraj...
Vidi sve komentare