To je to što me zanima!

Policija je upucala mladića na krovu Sveučilišta na Floridi

Prema prvim informacijama, mladić je policajcima prijetio nožem nakon što su mu se približili. Oni su na krov zgrade otišli nakon dojave da beskućnik živi ondje
Vidi originalni članak

Američka policija je upucala i ranila mladića (20) na vrhu zgrade Sveučilišta Florida Atlantic u petak ujutro. NBC javlja kako su mladića u kritičnom stanju prevezli u obližnju bolnicu.

Prema prvim informacijama, mladić je policajcima prijetio nožem nakon što su mu se približili. Oni su na krov zgrade sveučilišta otišli nakon dojave da beskućnik živi ondje. Osim mladića nitko nije ozlijeđen. Tamošnji mediji javljaju kako vlasti nisu ni zatvorile kampus.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • najiram 10 09.02.2013.

    samo kad nam dođu ti ludi anglosaksonci upucat če oni nas sve jer smo imali vilice to je anglosaksonska politika fuj ameri i anglosaksonci.

  • bbbdado 09.02.2013.

    Možda su izmislili da je imao nož zbog opravdanja

  • koza 08.02.2013.

    Jadan taj američki narod...Prvo, svi se naoružavaju,kao da će sutra izbiti rat,a u stvari naoružavaju se jer se boje....Boje se svojih susjeda,boje svih koji su različiti,bogati se boje siromašnih ,siromašni još siromašnijih, ...i tako u nedogled...Strahom je najlakše upravljati ljudima,a strah je naš najveći neprijatelj....Policija koja lakoćom ubija svoje građane,susjedi koji legalno imaju nekoliko kalašnjikova....U šta se ta zemlja pretvorila?? Najveća demokracija na Svijetu?Ma dajte.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare