To je to što me zanima!

Policija kod riječkog dilera pronašla pola kile heroina

Vrijednost zaplijenjene droge na narko tržištu procjenjuje se na 250 tisuća kuna. Osumnjičen je i zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari
Vidi originalni članak

Riječka policija je u srijedu prilikom pretrage stana i automobila 27-godišnjaka za kojega su sumnjali da se bavi prodajom droge pronašla i zaplijenila pola kilograma heroina i veću količinu materije za pripremu droge, digitalne vage i više mobitela. Usto, kod ovog riječkog dilera pronađeno je i streljivo i još neki predmeti koje se povezuje s kaznenim djelima.

Vrijednost zaplijenjene droge na narko tržištu procjenjuje se na 250 tisuća kuna. Osumnjičen je zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari. 

Nakon kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku, a u petak bi trebao biti odveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Sin_G 11.12.2014.

    ta Rijeka postaje opasno utočište... svi bi da rade da budu bogati preko noći, da valjaju belo, žuto pa ne može to tako. Dilerski posao je pošten....muahaha

  • propala komunjara 11.12.2014.

    Opet Rijeka

  • STARK 11.12.2014.

    Mora da nije platio PDV. Tako mu i treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare