To je to što me zanima!

Stoblinec: Pljačkaši u bijegu s ceste izgurali policajce u kanal

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne zna se koliko su novca pljačkaši odnijeli sa sobom. Kašinom su prvo bježali na motoru, kojeg su kasnije ostavili te bijeg nastavili autom. Intenzivno tragaju za njima
Vidi originalni članak

Policijski auto završio je u četvrtak ujutro u jarku kraj ceste nakon pljačke pošte u Kašini između Zagreba i Sesveta. Dva radnika Hrvatske pošte u 6.15 prebacivala su vreće s novcem iz kombija u urede. Prišao im je motocikl. Okrenuli su se i ugledali cijev pištolja. Dva pljačkaša sjedila su na motociklu i tražila da im poštari predaju vreće s novcem. Poslušali su ih pa pozvali policiju u pomoć nakon što su razbojnici pobjegli. 

Prva policijska patrola uskoro je napravila blokadu na cesti između Soblinca i Sesveta. No, druga patrola još je bila na putu prema Kašini. Tada je naišao crni Audi. Pljačkaši su u međuvremenu ostavili motocikl i prešli u taj luksuzni automobil.

Jurili su prema policajcu koji je izašao iz službenog voozila i pokušavao ih nagnati da stanu. Na vrijeme se izmaknuo i izbjegao da ga pregaze. Tad je na mjesto došla druga policijska patrola. Oni su htjeli zaustaviti pljačkaše tako što će im prepriječiti put. No nisu uspjeli. Pljačkaši su svojim Audijem udarili u policijski auto i izgurali ga s ceste. Policijska Škoda završila je u jarku.

Policajac se ozlijedio u autu, ali nije u životnoj opasnosti. Pljačkaši su nastavili bježati. Neslužbeno doznajemo da je policija našla motocikl.

Bjegunci Audijem izgurali policajce

Pljačkaši su pobjegli na motociklu, no ubrzo su prešli u crni audi. policajac im je htio prepriječiti put škodom. umjesto da stanu, Razbojnici su stisnuli gas i policijski automobil izgurali s ceste u jarak.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • p i j e v a c 10.03.2011.

    ujutro su rekli da je policijski auto sletio između kobiljaka i dugog sela?

  • barikada 10.03.2011.

    neke informacije su skroz krive...samo je plačka bila u kašini a ostalo se dešavalo po okolnim celima sesveta....policiskim auto je izletio u kanal u SOBLINCU oko7 h i ostao je tamo do nekih 11

  • eurodiesel 10.03.2011.

    Mogao bih svašta napisati..svašta...ali opet ću se vratiti na ono što je konstanta, ono što je stalno..poput sunca na nebu, poput mjeseca....a to je da smo MI HRVATI LICEMJERI broj 1 u svijetu, broj 1, samo Hrvati istovremeno mogu pljuvat po nekome tko ukrade i istovremeno drugog posipati lovorikama što krade!! Nema smisla uopće komentirati članak koji nema osnovne elemente informacije, uopće ne raspolažemo točnim informacijama tko, kada, čime, zbog čega...naravno to ni ne treba u detalje pisati u novinama ali toliko je malo informacija poznato da bi donosili zaključke, da bi bili generali poslije bitke...glupo je uopće postavljati pitanje zašto nije bilo više policijskih automobila kad netko bježi motorom....alooo pa nema tog broja automobila koji može predvijeti kretanje i putanju motora...s druge strane policijske ovlasti su kao proširene ali nitko nezna da su te iste ovlasti policajci imali i 1990-ih----mi smo se furali na demokracije i slobode, vidim čemu nas to vodi...amerikanci propagiraju tu istu slobodu i demokraciju, imaju čak i mjerni uređaj za mjerenje demokracija i sloboda u drugim državama...ali kod amera policija ima ovlast i tehniku (prilagođene automobile) da ruši i gura sa ceste, da puca, da ubija, da roka kad se događaju ovakve stvari...naravno to ne pali kod nas licemjernih Hrvata jer se u tili čas Hrvati okrenu na drugu stranu i lopovi postanu žrtve represivnog sustava!! zato mladosti moja...tko ima šanse, neka bježi van...što prije jer se u Hrvata nema šta nadati osim ako ne želi uživati u licemjerju!!! Samo totalni debili mogu istovremeno podržavati pljačku poput ove i istovremeno prozivati državu kad je on žrtva pljačke!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare