To je to što me zanima!

Policija moli pomoć: Jeste li vidjeli razbojnika s fotografija?

Policija je objavila fotografije muškarca koji je 13. ožujka 2013. oštrim predmetom pokušao opljačkati poslovnicu za otkup plemenitih metala u Žumberačkoj ulici
Vidi originalni članak

Policija je objavila fotografije muškarca koji je 13. ožujka prošle godine oko 17.45 sati, uz prijetnju oštrim predmetom, u poslovnici za otkup plemenitih metala u Žumberačkoj ulici u Zagrebu, pokušao počiniti razbojništvo.

Radi se o muškoj osobi staroj oko 60 godina, visine 165-170 cm, srednje tjelesne građe, plavih očiju, koji je u vrijeme počinjenja kaznenog djela bio odjeven u tamnu jaknu i traperice. Na glavi je nosio tamniju vunenu kapu, a prijetio je oštrim predmetom.

Analizom kaznenih djela razbojništava na području PU zagrebačke, ali i po načinu počinjenja, osobnom opisu počinitelja te pregledom sustava video nadzora, utvrđeno je da je tijekom 2013. i 2014. počinjeno više  razbojništava za koja se sumnja da je najvjerojatnije počinio isti muškarac.

Policija moli građane da, ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.


Idi na 24sata

Komentari 61

  • oktopus1 20.12.2014.

    Ma nebi oni prepoznali ni djeda mraza.

  • bbbdado 20.12.2014.

    Rano ste se sjetili

  • HaileyOly 20.12.2014.

    na svakoj slici prodavacica se nalazi mu iza leda?? zasto???

Komentiraj...
Vidi sve komentare