To je to što me zanima!

Policija na granici kod Vrgorca uhitila čovjeka koji 'ne postoji'

Policija je N. H. privela jer je za njim raspisana tjeralica. Prema izmijenjenim odredbama o prebivalištu izbrisan je iz evidencije, a naknadno se nigdje nije prijavio
Vidi originalni članak

Muškarca (25) koji je ilegalno prešao granicu iz BiH u Hrvatsku kod mjesta Veliki Prolog blizu Vrgorca uhitila je policija i utvrdila da on 'ne postoji'.  Naime, prema izmijenjenim odredbama o prebivalištu izbrisan je iz evidencije, a naknadno se nigdje nije prijavio, javlja Slobodna Dalmacija.

Policija je N. H. privela jer je za njim raspisana tjeralica, ali dvadesetpetogodišnjaka nisu pronašli u evidenciji osoba s prebivalištem u Hrvatskoj iako se iz tjeralice vidi da je iz Karlovca jer je tamo prije imao prijavljeno prebivalište i osobnu iskaznicu, koja više ne vrijedi. 

Bez prebivališta u Hrvatskoj ostao je jer ga policija nije pronašla na prijavljenoj adresi kada je prošle godine provjeravala prebivališta prema naputku Ministarstva uprave. Odjavili su ga i izbrisali iz evidencije, a on se nakon toga nigdje nije prijavio.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • LexiliumHD 04.03.2015.

    Ne:)

  • LexiliumHD 04.03.2015.

    Ovako posto sam odjavljen i izbrisan iz registra RH drzavljana ne postojim jer se ne vodim na nijednoj adresi,moram naci adresu da prijavim prebivaliste i boraviste da izvadim osobnu iskaznicu...uglavnom domovnica i rodni list su regularni jer rodjen sam ovde i sve dok ne nadjem adresu imacu problema,policija je izdala tjeralicu za mnom da utvrde dal sam ziv jer poslednji put sam radio u Ninu kod Zadra prosle godine i tad sam identifikovan,uglavnom nisam kriminalac ne tezim tome samo hocu normalan zivot da vodim i da rijesim ovaj svoj problem:)Poz od H.N

  • najiram 10 03.03.2015.

    valjda vanzemaljac došel da popravi situaciju u hrvatskoj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare