To je to što me zanima!

Policija ne vjeruje da je leš nađen u moru nestala Britt

U akvatoriju hotela Libertas u Dubrovniku oko 12.30 policijski ronioci našli su mrtvo tijelo. Ne zna se radi li se eventualno o nestaloj Britt Lapthorne
Vidi originalni članak

Još nije sigurno je li leš koji su ronioci našli u moru kraj dubrovačkog hotela  nestala Australka Britt Lapthorne (21), za kojom policilja i obitelj intenzivno tragaju već danima. Mrtvo tijelo koje su pronašli u moru kraj dubrovačkog hotela Libertas u raspadajućem je stanju i tek će patolozi obdukcijom moći utvrditi je li riječ o muškarcu ili ženi te utvrditi identitet nesretne žrtve. Truplo je u ponedjeljak prije podne uočio lokalni ribar te je alarmirao policiju.
Policijski ronioci izvukli su ga oko 13.30 sati te ga brodom lučke kapetanije prevezli u luku. Odatle su ga prebacili na Patologiju dubrovačke bolnice. Obdukcija je zakazana za utorak.
U 15 dana, koliko je prošlo od njezina nestanka, kažu policajci i liječnici, moguće je da truplo, ako je u moru, propadne do neprepoznatljivosti. No za Britt nastavljaju intenzivnu potragu.
Ipak, unatoč velikom broju angažiranih policajaca, višestrukim pretragama hostela u kojem je bila i ispitivanjima, zasad joj nema traga. U Dubrovnik su ju došli tražiti i otac Dale Lapthorne, te dečko Simon.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Jasnna 06.10.2008.

    jesam li ja prije par dana rekla da dovedu ronioce. Možda sam bila u pravu..........

  • gidu 06.10.2008.

    Ne sekirajte se Australci,imamo mi leseva koliko vam srce zeli...Ipak smo mi sigurna drzavica...

  • mrljica 06.10.2008.

    chickwiththestick- ocito ne poznajes dubrovnik kad ti je mostarska ulica i hotel libertas blizu. Nigdje veze jedno s drugim, Ovo na babinom kuku, libertas skroz na drugu stranu. Koliko god da je dubrovnik mali grad, poporcoinalno velicini grada, ta dva mjesta su poprilicno udaljena. Relativno je blize fuega, mjesta gdje je izasla vanka. Drugo, po mom misljenju je sva krivica u vlasniku hotela sto je baksuz pa je bas kod njega bila smjestena. Da je bogdo nadju zivu.... i da ovo ne bude ona.Ali....

Komentiraj...
Vidi sve komentare