To je to što me zanima!

Policija ne vjeruje da se dječak sam ranio puškom?

PRIJETI INFEKCIJA: Rana na dječakovoj (13) natkoljenici puna je sačme pa smo ga odmah prebacili u Zagreb, rekao je virovitički kirurg
Vidi originalni članak

Dječak (13) iz Slatine koji se u novogodišnjoj noći sačmaricom pogodio u nogu dobro se oporavlja. Ozlijeđene krvne žile, koje su mu operirali liječnici u virovitičkoj Općoj bolnici, cirkuliraju pa s te strane više nema opasnosti za njegovo zdravlje.
- Zbog puno sačme u mišićnom tkivu natkoljenice postoji opasnost od infekcije pa smo ga, nakon što smo se konzultirali sa zagrebačkim liječnicima, prevezli u Zagreb u Dječju bolnicu u Klaićevoj. Stabilno je i očekujemo da će biti sve bolje - rekao je šef virovitičke kirurgije dr. Stjepan Feketić.
Dječak je više puta rekao da se ranio očuhovom puškom. Zbog načina ranjavanja i mjesta ulazne rane policija još razmatra da ga je netko drugi pogodio.
- Policija je prikupila materijalne dokaze na temelju kojih će kriminalistički stručnjaci i vještaci utvrditi kako je dječak doista ranjen - rekao je Slavko Kopjar, načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mayhem26 03.01.2010.

    Jadni smo mi sa nasim kriminalistickim strucnjacima......Mali ce biti ok,do infekcije ce tesko doci,jer uzarena sacma je kauterizirala tkivo i samim time sterilizirala puteve.

  • miki-zg 03.01.2010.

    Imaš, nabavljaš i vadiš oružije kad ga i ako ga misliš zaista koristiti..... ako ga imaš i nabavljaš da ga ne koristiš (\"za svaki slučaj\"), koštat će te kad-tad.... iz dana u dan se u to uvjeravamo.... ljudi riješavajte se toga, ne treba vam!

  • šicika 02.01.2010.

    Onoga čije je oružje kaznit novčano da mu ne ostane za papar jer nema veze kako su djeca došla do oružja ako posjeduješ oružje onda ga MAKNI od djece.Svaka budala kod nas ima bar pušku i par bomba i onda se čudimo kako se ovakva sr..a događaju.Imam djecu i jako dobro znam da im svašta padne na pamet ali opet poneki odrasli su gori od djece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare