To je to što me zanima!

Jesu li priveli ubojicu brata Željka Macole? Policija još šuti

U zagrebačkoj policiji u subotu se nije mogla dobiti potvrda neslužbene informacije da je privedena osoba koju dovode u vezu s ubojstvom 53-godišnjeg Franje Oreškovića
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj policiji u subotu se nije mogla dobiti potvrda neslužbene informacije da je privedena osoba koju dovode u vezu s ubojstvom 53-godišnjeg Franje Oreškovića u četvrtak navečer u zagrebačkom naselju Sigečica.

Prema neslužbenim informacijama Orešković je ubijen pištoljem bez prigušivača, a mediji nagađaju da to upućuje kako ubojica nije pomno isplanirao zločin. Pretpostavljaju i da bi motiv nedjela u Lopudskoj ulici mogli biti osobni razlozi ili kockarski dugovi.

Policija od četvrtka navečer nije željela otkriti detalje događaja navodeći tek da je na cesti pronađeno mrtvo tijelo i da je očevid u tijeku. Do dovršetka očevida nisu željeli komentirati niti tvrdnje stanara da je riječ o ubojstvu jer se prije pronalaska tijela u uskoj ulici navodno čuo pucanj, a u blizini je viđen i muškarac u trku.

U petak su potvrdili da je 53-godišnjak ipak žrtva ubojstva koje je izvela nepoznata osoba vatrenim oružjem.

Ubijeni Orešković, inače umirovljeni policajac, brat je poznatog ličkog poduzetnika Željka Oreškovića Macole. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • ljubica ljubičica_1 24.04.2016.

    Vjerojatno neki kriminal(likvarenje).

  • Apokalipsični Prorok 23.04.2016.

    - Ovih dana pripadnici militantne ljevice koji pod krinkom antifašizma prolongiraju komunistički totalitarizam, čine veoma agresivne situacije. Svi se drže svog vožda koji je rekao "mi ili oni" i "sada slijedi pakao". Osobito se to vidjelo u enormnom izljevu bijesa i agresije ovih dana prema svemu hrvatskom i katoličkom, kad nam je Bog poslao Svetog Leopolda Bogdana Mandića da nas sačuva od ovih zlotvora i sotonista. Dragi Hrvati katolici, ovi vam neće prestati na sve načine činiti zlo. Dobro pripazite u svojim zgradama, ulicama, kvartovima, što rade i što smjeraju, To je apsolutna manjina sakrivena pod skuti jugofilije i partije koja terorizira 4 milijuna građana.Hrvatska ne može imati budućnost, dok se za vijeke vjekova ne raščisti prošlost. Tko ima uši neka čuje, tko ima oči neka vidi!

  • teletina 23.04.2016.

    HDZ-ova sigurnost. hahahah, hoće nas zastrašiti da onda mogu nesmetano oteti sta je ostalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare