To je to što me zanima!

Policija o detaljima ubojstva u Splitu: Ubo ga je nožem u prsa

Splitska policija objavila je da je nakon tragedije privela više ljudi, a dvoje su zadržali zbog ubojstva. Mladić (22) preminuo je u bolnici
Vidi originalni članak

Noćas, jedan sat iza ponoći u Splitu, u ulici Mažuranićevo šetalište, 22-godišnjak je napadnut od strane muškarca koji mu je zadao ubodnu ranu u predjelu prsišta. Ozlijeđeni 22-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu gdje je noćas od posljedica zadobivenih ozljeda preminuo, objavila je policija o tragediji.

Video: Ovo je mjesto ubojstva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priveli više ljudi, dvoje zadržali

- Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su izišli na mjesto događaja koje su osigurali te su poduzeli radnje pronalaska osoba koje se dovode u vezu s događajem. Obaviještena je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva koja je izišla na mjesto događaja i rukovodila očevidom - objavila je policija i dodala da su uhitili dvoje ljudi zbog ubojstva.

NAPAD NOŽEM VIDEO Ovo je mjesto užasa u Splitu gdje su ubili mladića

- U službene prostorije dovedeno je više osoba od kojih su dvije uhićene u svezi ubojstva i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja kaznene odgovornosti - dodaju iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • gugrin@gmail.com 24.02.2024.

    Tesko bi oni skupili za drogu sa 50c ili sa 1€ to treba 24h zicat i opet tesko pogotovo sa kvalitetom ponudjenog moze bit da je Alkohol jer alkohol je prehrambeni proizvod a kad je covik gladan cini cuda kad se najede a sve legalno !!!Zalosno sta je momak izgubia zivot a sve ostalo treba pitat ove vise pozicionirane sa njihovim ustrojom " povjerenje i sigurnost"

  • IvanDakovic_1 24.02.2024.

    To je ta sigurna hrvatska za koju režim tvrdi da postoji a poslje devet navečer ne smiješ šetati gradom ,očito postoje dvije hrvatske ona Potemkinova koju propagira režim i mediji i ona stvarna u kojoj živimo

  • Monza.1995 24.02.2024.

    Šta reći osim Split

Komentiraj...
Vidi sve komentare