To je to što me zanima!

Policija o napadu krampom: Muškarca (73) sumnjiče za pokušaj ubojstva i prijetnje

Muškarac je jučer ujutro u Rastovcu kod Zagvozda prvo vrijeđao ženu, a potom je zgrabio kramp i udario je u glavu. Srećom, žena je prošla s lakšim ozljedama. Prijetio je smrću i muškarcu (44)
Vidi originalni članak

Nakon stravičnog napada krampom kod Zagvozda, splitska policija jutros je izvijestila kako su dovršili istraživanje nad 73-godišnjim muškarcem te ga sumnjiče za pokušaj ubojstva i prijetnje.

STRAVA KRAJ ZAGVOZDA VIDEO Svađali se pa je udario u glavu krampom: 'Pa što mu je bilo? Mogao je ženu ubiti!'

Kako se navodi u policijskom priopćenju, muškarca se sumnjiči da je jučer oko 9.30 sati u mjestu Rastovac, kod Zagvozda, prvo verbalno napao 60-godišnjakinju da bi joj potom ručnim alatom zadao udarac u glavu, a nakon čega je uputio prijetnje smrću 44-godišnjaku.

Ženi su pružili liječničku pomoć te je utvrđeno da je zadobila lakše ozljede.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pokušaj ubojstva i prijetnja, danas tokom dana osumnjičeni 73-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Freankye 18.07.2021.

    Kad starci prolupaju.

  • Prva proleterska_1_1 18.07.2021.

    Jel i taj bio Srbin ? Nije ? Pa onda to nije nikakva vijest ! Važno , da onu snimku iz ST prikazujete na 5 mjesta a ovu sakrivate na jednome dok se može ovo stvarno okvalificirati kao pokušaj ubistva ! Quo vadis Hrvatsko novinarstvo ?

  • siroliver007 17.07.2021.

    Kamen,krš i KRAMP,he,he🏖️🏄😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare