To je to što me zanima!

Policija o napadu na Petrača: 'Ovo nije bio planirani obračun'

Iz zagrebačke policije nisu htjeli potvrditi, ali ni demantirati, da je Petrača sinoć ispred Hotela Esplanade napao Vjeko Sliško. Rekli su da bi bilo nerealno očekivati da to u ovoj fazi istrage otkriju
Vidi originalni članak

Iz zagrebačke policije su rekli kako se, prema onome što znaju dosad oko napada na Hrvoja Petrača, ne radi o planiranom obračunu. No istaknuli su i kako im treba dati vremena da budu sigurni u sve činjenice napada.

Pogledajte video

Iz policije su rekli kako je sukob Petrača i muškarca koji ga je napao rezultirao teškim ozljedama, koje nisu opasne po život. Kako neslužbeno doznajemo, osumnjičenik kojeg traži policija je Vjeko Sliško, nećak ubijenog Vjeke Sliška i sin ubijenog Marka Sliška.

Na pitanje je li muškarac kojeg traže Vjeko Sliško, iz policije su rekli kako bi bilo nerealno očekivati da to demantiraju ili potvrde. Istaknuli su kako se za muškarcem intenzivno traga, a nisu htjeli potvrditi ni tko je prvi započeo obračun. Naglasili su da je to važno oružje u istrazi.

POLICIJA TRAŽI VJEKU SLIŠKA? Novica Petrač: Tata je dobro, čuli smo se, pukla mu je noga

Podsjetimo, Petrač je napadnut u subotu oko 22.30 nakon što mu se na ulici "prilikom parkiranja kratko obratio nepoznati muškarac". 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon što mu se obratio fizički ga je napao te ga teško ozlijedio. Liječnička pomoć teško ozlijeđenom muškarcu pružena je u KBC Zagreb, a za počiniteljem koji se dovodi u svezu s ovim događajem policija intenzivno traga - kažu u policiji.  Prema neslužbenim podacima Petrač je napadnut dok je ispred hotela izlazio iz svojega automobila. Sliško mu je prišao  i pitao ga 'Jel' znaš ti tko sam ja?'. Tu je navodno došlo i do svađe, a Petrač je bio taj koji je navodno zadao prvi udarac. Nakon toga je Sliško uzvratio i teško ozlijedio Petrača.

Petračev sin Novica rekao nam je u nedjelju ujutro kako je otac dobro i da mu je pukla noga u zglobu te da ima hematome po licu.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • fredaster 14.10.2019.

       ****Admin**** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • 13.10.2019.

    Kako su to zaključili ?

  • zeljkic 13.10.2019.

    kaj se sad glumi i traži napadača, još recite da tamo ispred Esplanade nema kamera.... ili nedao bog baš su tad bile u kvaru....

Komentiraj...
Vidi sve komentare