To je to što me zanima!

Policija o utakmici Dinama i Gorice: 'Krivce ćemo pronaći uz pomoć snimaka i fotografija'

Privedena su  dva gostujuća navijača, obojica maloljetnici, zbog posjedovanja pirotehnike, dok su još dvojica gostujućih navijača privedena zbog alkoholiziranosti, naveli su
Vidi originalni članak

Na nogometnoj utakmici SuperSport HNL-a između HNK „Gorica“ i GNK „Dinamo“, odigranoj jučer, 21. listopada 2023. s početkom u 18.10 sati na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, policijski su službenici prije, za vrijeme i nakon osiguranja javnog okupljanja poduzimali niz operativnih mjera i radnji u njihovoj nadležnosti kako bi ostvarili sigurnosne uvjete za neometano održavanje javnog okupljanja, navela je to policija u službenom priopćenju.

SRAMOTNO SKANDIRANJE Kakve će biti sankcije? BBB su ustašku pjesmu pjevali dok na tribini sjedi ministar pravosuđa

U nastavku su napisali kako su priveliu četvero ljudi koji su remetili javni red i mir.

- Privedena su  dva gostujuća navijača, obojica maloljetnici, zbog posjedovanja pirotehnike, dok su još dvojica gostujućih navijača privedena zbog alkoholiziranosti - naveli su.

Objasnili su kako su prije, za vrijeme i nakon utakmice snimali i fotografirali javno okupljanje te javna mjesta na stadionu i prilazima.

- Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjen prekršaj, policija provodi kriminalističko istraživanje sukladno čl. 11. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima te će temeljem snimaka i fotografija poduzeti sve mjere i radnje radi utvrđivanja identiteta počinitelja te sankcioniranja sukladno važećim zakonskim propisima - istaknuli su.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Mladen Đumlijan 23.10.2023.

    Za Hrvatsku je najvažnije da uhapse nekoliko balavaca koji nisu ni znali kaj pjevaju. To će odmah podići plaće i mirovine i riješiti svinjsku kugu. Nas nekoliko su uhapsili 1985. jer smo pjevali Marjane Marjane sa tekstom "milu šahovnicu" umjesto trobojnicu. Dakle, kaj se promijenilo......

  • Matador_1 23.10.2023.

    Ajde policajci bavite se granicom, a ne Hrvatskim pjesmama..

  • smrekovaca 23.10.2023.

    lovite ovu bagru u saboru

Komentiraj...
Vidi sve komentare