To je to što me zanima!

Policija o pucnjavi u Sesvetama: Pokušao spriječiti požar, ovaj ga izrešetao. Napadač i dalje bježi

Muškarac (56) ranjen je u Novoselskoj ulici nakon što je pokušao spriječiti 53-godišnjaka da zapali Audi u vlasništvu djevojke (28). Napadač ga je izrešetao, zapalio i pobjegao. Policija ga intenzivno traži
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija objavila je detalje pucnjave u kojoj je u Novoselskoj ulici u Sesvetama rano jutros teško ranjen 56-godišnji muškarac.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Muškarac (53) došao je oko 3.15 sati u Novoselsku te je lakozapaljivom tekućinom polio parkirani Audi osječkih registracija u vlasništvu 28-godišnjakinje.

Njega je uočio član obitelji djevojke te je izšao iz kuće kako bi spriječio požar na autu. No, 53-godišnjak je, navodi policija, prema njemu ispalio više hitaca iz vatrenog oružja. 

Pogodio ga je u predjelu tijela i ekstremiteta. 

Potom je otvorenim plamenom zapalio Audio i pobjegao.

Ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava, a težina ozljeda za sada nije poznata. Operirali su ga u KB Dubrava i, kako doznajemo, stabilno je.

Za muškarcem, poznatim policiji, koji se dovodi u vezu s ovim događajem, intenzivna je potraga.  Kako smo doznali, radi se o proćelavom muškarcu.

Očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku.

Kako doznajemo, pred istom kućom u Novoselskoj ulici je već ranije gorio automobil. U kolovozu je tu planuo drugi auto. Tada nije bilo ozlijeđenih.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • yocko 05.10.2022.

    Dali se smije znati kad netko puca na ulici,u Križevcima načelnik kaže da je to tajna ako netko puca po građanima?a to kada se prijavi u ravnateljstvo,tamo Milina to sve potvrđuje.

  • hajiaiaiaiw 05.10.2022.

    Ma daj.....Sesvete..Zg..metropola..ma nemoguće..mora bit Split i točka.

  • 05.10.2022.

    A jegiba, niš čudno niš strašno. Nama,rođenima u ovom gradu,koji smo po Tuškancu kupovali cigle,ovo je metak sred ćelepenke. A kaj da velim? Tak nam i treba kad u svom vlastitom gradu nismo u stanju dotepencima reći,pokazati, naučiti ih,kak se trebaju ponašati. Došli divlji,i istjerali pitome. Možda,ali ne i kod mene,purgerice. Jezičina mi je dobra prema takvima. Straha jok haben ni prema kome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare