To je to što me zanima!

Policija o stravi u Krku: Uhitili su muškarca (46), dovode ga u vezu s ubojstvom Njemice (47)

Očevidom je utvrđeno da se radi o njemačkoj državljanki (47). Prema nalogu ŽDO, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci. Tamo će obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti
Vidi originalni članak

Primorsko-goranska policija oglasila se oko ubojstva u Krku. Kako su priopćili, u utorak oko 19.45 policija je zaprimila dojavu da je u apartmanu u Krku pronađeno tijelo mrtve žene. 

Očevidom je utvrđeno da se radi o njemačkoj državljanki (47). Prema nalogu ŽDO, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci. Tamo će obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti. 

ZADAVIO JU JE SUPRUG? Susjedi potreseni ubojstvom u Krku: 'Vlasnik kuće pronašao je tijelo, nešto se čudno tu zbivalo'

Policija u vezu s ubojstvom dovodi muškarac (46), državljanin Njemačke. Njega su sinoć uhitili i priveli u Policijsku postaju Krk. 

Kriminalističko istraživanje je u tijeku kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti. 

Podsjetimo, ranije je Novi list izvijestio kako se najvjerojatnije radi o suprugu nesretne žene, a da je i moguće da je njeno tijelo u apartmanu bilo nekoliko dana prije nego što je policija došla. Na sve je navodno posumnjao vlasnik kuće u kojoj se apartman nalazi, kada je vidio da već nekoliko dana nisu podignute rolete na prozorima. 

UBIJENA STRANA DRŽAVLJANKA Stravično ubojstvo žene u Krku: Zadavio ju je suprug, tri dana bio je s njenim tijelom u stanu?

Da se nešto čudno događa su posumnjali i susjedi. Oni su, javlja Novi list, u noći sa subote na nedjelju čuli viku i svađu iz apartmana. Poručili su kako su vidjela supruga ubijene da hoda oko parkiranog automobila, sa sebe skida odjeću i baca je na pod. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • adlla 28.07.2021.

    Neka joj Allah podari djenat

  • domo 28.07.2021.

    A tu nije nastao problem nego je ovdje samo eskalirao. Problem je nastao davno (vjerojatno u Njemačkoj), a šteta jer izgubljen je jedan život, a uništeno jako puno...

  • KamoĆemoNin 28.07.2021.

    Žene naučite kuhati sarmu, a ne splačine pa će i ovoga biti manje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare