News

Komentari 7

Policija o stravi u Krku: Uhitili su muškarca (46), dovode ga u vezu s ubojstvom Njemice (47)

Policija o stravi u Krku: Uhitili su muškarca (46), dovode ga u vezu s ubojstvom Njemice (47)

Očevidom je utvrđeno da se radi o njemačkoj državljanki (47). Prema nalogu ŽDO, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci. Tamo će obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti

Primorsko-goranska policija oglasila se oko ubojstva u Krku. Kako su priopćili, u utorak oko 19.45 policija je zaprimila dojavu da je u apartmanu u Krku pronađeno tijelo mrtve žene. 

Očevidom je utvrđeno da se radi o njemačkoj državljanki (47). Prema nalogu ŽDO, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci. Tamo će obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti. 

Policija u vezu s ubojstvom dovodi muškarac (46), državljanin Njemačke. Njega su sinoć uhitili i priveli u Policijsku postaju Krk. 

Kriminalističko istraživanje je u tijeku kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti. 

Podsjetimo, ranije je Novi list izvijestio kako se najvjerojatnije radi o suprugu nesretne žene, a da je i moguće da je njeno tijelo u apartmanu bilo nekoliko dana prije nego što je policija došla. Na sve je navodno posumnjao vlasnik kuće u kojoj se apartman nalazi, kada je vidio da već nekoliko dana nisu podignute rolete na prozorima. 

Da se nešto čudno događa su posumnjali i susjedi. Oni su, javlja Novi list, u noći sa subote na nedjelju čuli viku i svađu iz apartmana. Poručili su kako su vidjela supruga ubijene da hoda oko parkiranog automobila, sa sebe skida odjeću i baca je na pod.