To je to što me zanima!

Policija o stravičnom ubojstvu na Korčuli: Majku je izbo više puta, zadržali su ga na liječenju

Ubojstvo je navodno počinio muškarac (34), a žrtva je njegova majka, inače državljanka Brazila, odavno nastanjena u Veloj Luci
Vidi originalni članak

Obiteljska tragedija u Veloj Luci šokirala je mještane. Naime, u obiteljskoj kući pronađeno je mrtvo tijelo žene na kojem se nalaze ozljede koje upućuju na nasilnu smrt, potvrdila je dubrovačka policija.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja kojim je utvrđena osnova sumnje da je muškarac u dobi od 35 godina počinio kazneno djelo „Ubojstvo“  te ubio 56-godišnjakinju s kojom je obiteljski povezan i s kojom je živio u zajedničkom kućanstvu, navodi se u priopćenju policije.

Osumnjičeni je  11. veljače, oko 6,30 sati, u obiteljskoj kući u Veloj Luci, hladnim oružjem oštećenoj zadao više ubodnih rana u predjelu prsišta uslijed kojih je preminula na mjestu događaja.

MJEŠTANI U ŠOKU Detalji zločina u Veloj Luci: Sin (34) ubio majku britvom pa izazvao incident na ulici?

Nakon počinjenog ubojstva muškarac je napustio obiteljsku kuću i pješice se uputio prema obližnjoj trgovini kada je policija dobila dojavu građana o njegovom agresivnom ponašanju.

Muškarac je potom, uz uporabu sredstava prisile, prevezen u Zavod za hitnu medicinu u Blatu, a potom i dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na daljem liječenju.

UBOJSTVO U VELOJ LUCI Novi detalji užasa na Korčuli: Nakon što je ubio majku, na ulici je krvav napadao ljude

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo usmrćene žene je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • sljastrava 12.02.2022.

    Sa 18 g.djecu treba poslati da rade,a ne mamica će,tatica će.

  • x00x 12.02.2022.

    zadrzali na lijecenju????

  • vozi Miško 12.02.2022.

    Da li ima 34 ili 35 godina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare