To je to što me zanima!

Policija o tučnjavi u klubu na Krku: Uhićena su trojica Hrvata, tragamo za još počinitelja...

Prema dosad utvrđenom, uz spomenute slovenske državljane, u vezu s ovim događajem dovodi se najmanje pet hrvatskih državljana, od kojih su trojica tijekom popodnevnih sati uhićena, javljaju iz policije...
Vidi originalni članak

Dobili smo snimku tučnjave iz noćnog kluba Onyx u Puntu na Krku. Snimka je toliko brutalna da smo dijelove morali izbaciti. Na njoj se vidi mladić u lokvi krvi nakon sukoba sa zaštitarima. Vidi se i kako zaštitar nokautira drugog i mlati ga na podu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Noćas oko 1 sat u Puntu na otoku Krku došlo je do tučnjave u jednom ugostiteljskom objektu te su pri tome ozlijeđena četiri slovenska državljana.  Navedenim osobama medicinska pomoć je pružena u KBC Rijeka i danas su otpušteni iz bolnice. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i okolnosti ovog događaja - priopćili su iz policije i dodali:

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA VIDEO Detalji tučnjave na Krku: Zaštitari su tukli četiri Slovenca, krim policija je preuzela slučaj

- Prema dosad utvrđenom, uz spomenute slovenske državljane, u vezu s ovim događajem dovodi se najmanje pet hrvatskih državljana, od kojih su trojica tijekom popodnevnih sati uhićena na Krku i u Rijeci te se nad njima trenutačno provodi kriminalistička obrada. Za ostalim počiniteljima se traga.

ZAVRŠILI U BOLNICI Uznemirujuća snimka s Krka: 'Zaštitari krvnički mlate dečke u klubu, tukli su ih i u nesvijesti!'

- Strašno je što su im radili. Tako ih mlatiti... Pa dečku su otvorili lubanju. Oni bi trebali štititi ljude i eventualno izbaciti van one koji rade nered, a ne ovo. Lica su im bila deformirana od zadobivenih udaraca. Mlatili su ih i u nesvijesti. Nadam se da će odgovarati za ovo - ispričala nam je čitateljica o šokantnom videu.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Mate Parlov 😉 10.07.2023.

    napisem da su nabobudni i pijani klinci na cajkama dobili sto su trazili i dobijem crveni zbog prijetnje novinarima,korisnicima i adminima.

  • Kaj987 09.07.2023.

    Kaj je najžalosnije u današnje vrijeme čovjek se nemože niti potuć kak spada da neko ne počne snimat, zvat muriju i styvorit cijeli cirkus oko toga.

  • ramokatolik 09.07.2023.

    treba to pozatvarat prvo zatvorit zaštitare pa onda i lokal bar na 2 godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare