To je to što me zanima!

Objavljeni detalji smrti djevojke (22) u Murvici kod Zadra: Bila je pod utjecajem droge i alkohola

U vezu s ovim nesretnim događajem dovode se tri muške i jedna ženska osoba, koje se nalaze u službenim prostorijama policije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje
Vidi originalni članak

Nakon što je noćas na području Murvice Donje kod Zadra pronađeno mrtvo tijelo nepoznate žene, policija u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru provodi kriminalističko istraživanje, te su objavljeni novi detalji.

Laboratorijskim pretragama pronađeno je prisustvo opojnih sredstava i alkohola. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, izuzet je biološki materijal za potrebe daljnjih vještačenja, javlja Večernji list. Tijelo preminule nalazi se na Odjelu patologije bolnice u Šibeniku, gdje je provedena obdukcija i nisu nađeni tragovi fizičkog nasilja.

MISTERIOZNA SMRT Kod Zadra su pronašli tijelo djevojke, imala je 22 godine

Očevidom, koji su proveli policijski službenici, na mjestu događaja pronađeni su tragovi i predmeti koji upućuju na konzumaciju droge. U vezu s ovim nesretnim događajem dovode se tri muške i jedna ženska osoba, koje se nalaze u službenim prostorijama policije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.

Podsjetimo, noćas u 00.55 sati policija je zaprimila dojavu da je u kući 44-godišnjeg hrvatskog državljanina na području Murvice Donje, preminula ženska osoba u dobi od 22 godine. Odmah po saznanju, na mjesto događaja izišli su tim Hitne medicinske pomoći, policijski službenici, a potom i mrtvozornik, koji je konstatirao smrt.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • JusticeLeague 09.08.2021.

    sama pala, sama se ubila. znala je što radi, teretiti druge za to nije mi baš u redu, makar je to zgodno policiji jer onda mogu malo te kompanjone drogeraše baciti u zatvor, a inače ne bi mogli.

  • faaf 08.08.2021.

    Takvi mi nije zao ja nikad nisam izlazio sportski sam tip, uzima dro...ge alko...hol to dama?? Ljudi danas zive nemoralno, rade najgore stvari nemaju odgoja i karaktera i onda da zalimo ovake osobe.. Sto sijes to zanjes. Danas je ovo drustvo na rubu propasti. Izlazenje i nemoral, nitko se ne bavi pametnim stvarima vec onim sto je nemoralno i bol...sno

  • franjoclio 08.08.2021.

    Kako jednom ne izađu na teren, hitna i policija, mogao bi pop i trgovac, pisanje je ludilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare