To je to što me zanima!

Policija objavila tablice vozila bjegunca: Fokus je na BMW-u X5, javite ako ste ga vidjeli

Policija i dalje zaustavlja i pretražuje vozila u Trogiru zbog pokušaja ubojstva. Fokus je na vozilu marke BMW X5 tablica ST8124K, javite ako ste ga vidjeli, poručuju...
Vidi originalni članak

Iz PU splitsko-dalmatinske kažu nam kako su na terenu i da rade sve moguće da pronađu Branka Mamića.

Policija zaustavlja i pretražuje vozila u Trogiru.

Još jednom apeliraju na građane da im pomognu u potrazi, a u ovom trenutku fokus je na crnom BMW-u X5 registarske oznake ST8124K.

PUCAO ČOVJEKU U GLAVU Lov za bjeguncem: Policija locirala mobitel, ali bio je u automobilu njegova prijatelja?

- Želimo staviti poseban naglasak na vozilo iako je i dalje dobrodošla svaka informacija o kretanju motocikla Piaggio FLY oznake ST5691Z. Trenutno je informacija o kretanju vozila u fokusu i molimo sve građane da nam u tom smislu pomognu s informacijama, da se pokušaju prisjetiti ako su takvo vozilo negdje uočili. Mi smo na terenu, vidljivi smo, ali detalje o kriminalističkoj istrazi ne možemo otkrivati - kaže nam Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

- Policija jutros stoji između novog i starog mosta, sve koji idu sa starog prema novom zaustavljaju, odnosno one sumnjive. Pretražuju aute u nadi da će saznti nešto ili ga pronaći, mene nisu pretražili. Viđao sam ih i po gradu, svugdje su. Ovdje sad nastaju i gužve zbog tih provjera.  Branka znam ovako iz viđenja, ali sve sam čuo i saznao preko vijesti. Mislim da ga neće uskoro pronaći...- ispričao nam je čitatelj.

DRAMA U TROGIRU Prijatelj bjegunca: Brak mu se raspadao, nije mogao podnijeti to. Šokiran sam što je učinio...

Podsjetimo, traže Branka Mamića, bivšeg policajca koji se dovodi u vezu s pokušajem ubojstva u Trogiru u kojem je  iz vatrenog oružja ozlijeđen muškarac.

Tijek događaja iz minute u minutu pratite OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • yocko 30.06.2023.

    Ovoga su si školovali šta bi sad htjeli.

  • čuva državnogpečata 30.06.2023.

    Vidio sam ga upravo, evo tu na 24 vure.

  • ptica neznalica 30.06.2023.

    Ponavljam, napad nije bio slučajan, već planiran. Onaj koji planira napad, najčešće isplanira i bijeg. Način postupanja policije itekako mu je poznat, pa ako pretpostavimo da je prosječno inteligentan, to znanje će znati i iskoristiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare