Obavijesti

News

Komentari 171

Lov za bjeguncem: Policija locirala mobitel, ali bio je u automobilu njegova prijatelja?

Lov za bjeguncem: Policija locirala mobitel, ali bio je u automobilu njegova prijatelja?

Policijski automobili i kombiji sinoć su i dalje patrolirali ulicama Splita i u potrazi su i dalje uključeni svi rodovi policije, uključujući i specijalce

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

U Trogiru upucan čovjek, policija traži napadača 01:09
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
19.42

Policija locirala mobitel bjegunca koji je propucao muškarca?

Policija se navodno povukla u zaleđe Trogira u kojem je jutros bio totalni kolaps, javlja RTL-ov reporter. 

- Čini se da policija u poslijepodnevnim satima mijenja strategiju i lokaciju potrage. Ujutro je Čiovo bio blokirano na dva mosta, to su jedini pravci kojima se s kopna može doći na otok. Provjeravalo se svako vozilo. Policija sada više nije na širem području Trogira. I prema neslužbenim informacijama češlja se trogirsko zaleđe. Od jučer se zna kako je bjegunac u posjedu obiteljske kuće, ali iz policije nisu to htjeli komentirati.

Blokada policije cijelo jutro radila je probleme stanovnicima i gostima Trogira i okolice. U gradu je jutros bio totalni kolaps. Navodno se pojavila informacija da se tragalo za signalom njegova mobitela koji je locirana na Čiovu i zato je sve blokirano. Oko 14 sati uspostavilo se da je to mobitel u vozilu njegova prijatelja. Iz policije nisu htjeli reći je li pomagač ili je slučajno završio u tom vozilu. Potraga još traje, ali na sreću u zaleđu trogira pa gosti i stanovnici više ne gledaju scene od jučer do danas ujutro - rekao je.

13.46

Bivši policajac već je jednom prije prijetio mladiću

Trogirski bjegunac, bivši policajac Branko Mamić početkom ove godine pred djecom je napao suprugu i kćer koja ju je branila pri čemu je ispalio i hitac u smjeru supruginih nogu. Sumnjao je da supruga ima aferu i želio je doznati tko je to. Zbog tog kaznenog djela Mamić je na Općinskom sudu u Splitu nepravomoćno je osuđen 2. svibnja ove godine, a presuda je po po žalbi Općinskog državnog odvjetništva i obrane okrivljenika otpremljena na Županijski sud radi odlučivanja o istima.

Nepravopmoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od dvije godine i šest mjeseci te mu je izrečena djelomična uvjetna osuda na način da se dio jedinstvene kazne u trajanju od deset mjeseci ima izvršiti, a preostali dio jedinstvene kazne zatvora u trajanju od jedne godine i osam mjeseci se neće izvršiti ukoliko okrivljenik u vrijeme provjeravanja od pet godina po pravomoćnosti presude ne počini novo kazneno djelo. Okrivljenik se nalazio u istražnom zatvoru od 9. siječnja 2023 do 2. svibnja 2023. koje vrijeme mu se uračunava u dio kazne zatvora koju okrivljenik ima izvršiti.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

12.54

Jake policijske snage kontroliraju vozila u Trogiru

24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
12.18

Policija: Fokus je na vozilu marke BMW X5, javite ako ste ga vidjeli

Iz PU splitsko-dalmatinske kažu nam kako su na terenu i da rade sve moguće da pronađu Branka Mamića. Još jednom apeliraju na građane da im pomognu u potrazi, a u ovom trenutku fokus je na crnom BMW-u X5 registarske oznake ST8124K.
- Želimo staviti poseban naglasak na vozilo iako je i dalje dobrodošla svaka informacija o kretanju motocikla Piaggio FLY oznake ST5691Z. Trenutno je informacija o kretanju vozila u fokusu i molimo sve građane da nam u tom smislu pomognu s informacijama, da se pokušaju prisjetiti ako su takvo vozilo negdje uočili. Mi smo na terenu, vidljivi smo, ali detalje o kriminalističkoj istrazi ne možemo otkrivati - kaže nam Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

8.53

Policija zaustavlja i pretražuje vozila u Trogiru

24sata
24sata

Čitatelj nam javlja kako policija u Trogiru zaustavlja vozila i provjerava ih u potrazi za Brankom Mamićem koji je jučer pucao mladiću u glavu, a zatim se dao u bijeg.

- Policija jutros stoji između novog i starog mosta, sve koji idu sa starog prema novom zaustavljaju, odnosno one sumnjive. Pretražuju aute u nadi da će saznti nešto ili ga pronaći, mene nisu pretražili. Viđao sam ih i po gradu, svugdje su. Ovdje sad nastaju i gužve zbog tih provjera.  Branka znam ovako iz viđenja, ali sve sam čuo i saznao preko vijesti. Mislim da ga neće uskoro pronaći...- ispričao nam je čitatelj.

Komentari 171