To je to što me zanima!

Policija po Zagrebu upozorava: 'Idite kući, nastupa karantena'!

S obzirom na ubrzano širenje i pojačani rizik prijenosa koronavirusa, uvodi se protuepidemijska mjera strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima...
Vidi originalni članak

U subotu oko 13.00 sati na Zrinjevcu u Zagrebu snimljen je policijski automobil koji izdaje obavijest da se građani upute svojim kućama.

- Ponavljam, nastupa karantena. Svi se lagano uputite svojim kućama - govori policija preko razglasa.

POGLEDJATE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz policije su nam rekli kako se trenutno postupa prema novim mjerama objavljenima na presici Državnog stožera civilne zaštite u 9.00 sati.

- S obzirom na ubrzano širenje i pojačani rizik prijenosa koronavirusa, uvodi se protuepidemijska mjera strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima na kojima se može istovremeno kretati i zadržavati veći broj osoba, u trajanju od 30 dana od dana donošenja ove Odluke. Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, dana 21. ožujka 2020. godine donosi Odluka o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima. Ova Odluka odnosi se na ulice, trgove, rive, parkove i sve ostale javne površine na kojima se može kretati i zadržavati veći broj osoba. Stožeri civilne zaštite i Ravnateljstvo policije dužni su osigurati provedbu i nadzor provođenja mjere iz ove Odluke. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja i objavit će se u Narodnim novinama - javljaju iz MUP-a.

Idi na 24sata

Komentari 416

  • kike1 22.03.2020.

    Nisam lud imam 40 godina 17 godina zatvora jedva sam docekao da uzivam u slobodi i sad da Budem u kuci u zatvoru . Nisam poludio

  • nex123 22.03.2020.

    Joj naporni ste sa tim ufuravanjem kako treba kazniti sve koji izađu iz kuće! E pa prošetat ću i nećete me spriječiti

  • ćiribu_ćiriba 21.03.2020.

    Ma dolazi ružno vrijeme idući tjedan pa će svi bit doma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare