To je to što me zanima!

Policija pretresla auto muškarca i našla devet kilograma duhana

Policija je ilegalni duhan našla u njegovu prtljažniku u kojem je duhan bio raspoređen u 18 vrećica. Odmah su uhitili muškarca i protiv njega podnijeli kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Pulska prometna policija u petak je oko 16 sati u Kranjčevićevoj ulici u Puli zaustavila i kontrolirala automobil Ford, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 57-godišnji hrvatski državljanin. 

Muškarac je u prtljažniku automobila neovlašteno posjedovao veliku vreću u kojoj je bilo 18 vrećica s ukupno 9089 grama duhana, te je isti tren uhićen i nad njim je sprovedeno kriminalističko istraživanje. 

Protiv osumnjičenog se zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene trgovine nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • uka888 08.05.2021.

    nek dode u ulicu mire petrina u zagrebu.3 put na dan tovari iz bunkera u bunker ogromne vrece sa duhanom za prodaju.to vec 2 godine

  • CobaltTheSharp 08.05.2021.

    Ma svaka vam dadne. Nek ste razbili duhan kartel! Jel vozio mafijoza to u jugiću il stojadinu? 9 kila, znaš ti koliko je 9 kila? To ti je veliko pakiranje praška za rublje... Svijet je sad sigurnije mjesto.

  • Michelangelo 08.05.2021.

    Bravo za policiju !!A što ono bi sa gospodinom nadanom i stvarima iz podruma...lovicu nećemo spominjati??

Komentiraj...
Vidi sve komentare