To je to što me zanima!

Policija prijavila čovjeka (50) zbog fizičkog napada na zdravstvenog djelatnika

Policija je izvijestila da 50-godišnjaka sumnjiči za počinjenje kaznenog djela prisile prema zdravstvenom radniku
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom koji se sumnjiči da je u petak oko 9,45 sati u Ulici Medveščak fizički napao i zaprijetio 43-godišnjem zdravstvenom djelatniku.

Policija je izvijestila da 50-godišnjaka sumnjiči za počinjenje kaznenog djela prisile prema zdravstvenom radniku.

U zagrebačkoj policiji navode da je 50-godišnjak pokušao nasilno ući u vozilo hitne medicinske pomoći u trenutku dok su zdravstveni radnici započeli s pregledom pješakinje ozlijeđene u prometnoj nesreći.

DOBIO ŠAKU U GLAVU Napadnuti vozač hitne: 'Trebaš ići spašavati ljude i onda se to dogodi. Udario me i zaprijetio'

U toj ga je namjeri spriječio 43-godišnjak da bi ga osumnjičeni potom fizički napao te mu zaprijetio, navodi policija dodajući da je 43-godišnjak lakše ozlijeđen.

Mediji su ranije izvijestili da je tada još nepoznati muškarac počeo ulaziti u kombi hitne pomoći u kojem se nalazila njegova supruga, nakon čega je vozač hitne medicinske pomoći stao ispred njega i rekao mu da ne može ući.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 50-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dobar dan 333 07.10.2023.

    Ruku na srce ima i zdravstveni radnika bezobrazni…skoro sam imao iskustva,bio mi je bolestan clan obitelji…ekipa hitne je bila tako bahata i bezobrezna,strasno…samo kod nas med.sestra misli da je direktor svemira

  • liliZG2.0 07.10.2023.

    on mora biti netko ili nečiji , kada niti inicijala nema. da je običan pero iz kvartovske birtije već bi mu znali gene od stoljeća sedmog ovako , mislim da će to proći ispod , ne samo radara već  tepiha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare